Podróż poślubna

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Do wszystkich mężatek obecnych i przyszłych:

Czy możecie polecić jakiś solidne biuro podróży, z którym byłyście na wakacjach, albo w podróży poślubnej, albo macie zamiar się wybrać. Wiem, że ten temat już kiedyś był, ale może macie jakieś inne opinie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Podróż poślubna

Ja polecam Triadę ! Byłam z biurem triada 3 razy na wycieczce i byo super, bez żadnych niemiłych niespodzianek! Biuro poza tym najtańsze w Trójmieście (szukałam, porównywałam).

Polecam Exim Tours - podróż poślubna w Egipcie REWELACJA !!!!

Hania napisał(a):

> Polecam Exim Tours - podróż poślubna w Egipcie REWELACJA !!!!

Czy mogłabyś mi coś więcej napisać, jeśli oczywiście możesz, tzn. jak długo byliście, ile kosztowała oraz co było wliczone w cenę, a co nie. Z góry dziękuję

Alfa star - Egipt w Przekroju polecam. Byłam w lutym zeszłego roku. W podróz poślubną planujemy Turcję z Triadą

Byłam również w Turcji z Triady, polecam, warto :) !!!

A ja bylam trzy razy z Triada....Egipt, Turcja i Tunezja i odradzam...za kazdym kolejnym wyjazdem dawalam im szanse, ze moze bedzie lepiej...ogolnie organizacyjnie sa do bani!!! odradzam!!!!

z triadą byłam w grecji, turcji, egipcie, hiszpanii ale ogólnie nie polecam, jeżeli chodzi o ceny to jest takie biuro www.sunny-holiday.pl mają super oferty różnych touroperatorów, np druga osoba gratis, lece przez nich z sun&fun teraz do egiptu w spóżnioną podróż poślubną, lece już jutro hurra

A ja powiem Almatur :) Byłam z nimi w Grecji i było wspaniale i całkiem niedrogo :) Jeśli starczy nam pieniążków, to również w podróż poślubną wybierzemy się z nimi :)
pozdrowionka

ale fajnie, a my nie mamy za dużo pieniążków na podróż, bo zbieramy na mieszkanko...ale wolne napewno weźmiemy żeby się sobą nacieszyć. Może jeszcze wymyślimy coś taniego...do sierpnia jeszcze troche czasu :o)

Inne tematy z forum

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...