Poduszki dekoracyjne

Temat dostępny też na forum: Pogórze
Gdzie w trójmieście można kupić dekoracyjne poduchy na sofę? Ewentualnie gdzie zlecić uszycie takich poduszek wraz z wkładem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sklepy typu Zara Home, Almi Decor, Home&You - w galeriach handlowych

Sądzę, że w wielu sklepach z wyposażeniem domowym można takie poduchy znaleźć

Polecam również,jeśli to nie problem spróbować poszukać w internecie,oferta jest przebogata...

polecam http://www.madecollection.pl maja gotowe wzory i szyją na miarę i wysyłają

teraz taki wybór, że nie ma chyba z tym problemu, wszędzie pełno ladnych poduszek, nawet w marketach typu Obi czy Leroy Merlin

Spory wybór ciekawych poszewek dekoracyjnych na poduszki znajdziecie w sklepie internetowym Little Dreams. Ja tam kupowałam tam poszewki w modne geometryczne wzory, pasują do nowoczesnego mieszkania czy stylu skandynawskiego. Poszewki są porządnie uszyte z bawełny, jakość bardzo dobra.

Co do poduszek dekoracyjnych, poszewek i tego typu kwestii proponuję zerknąć na sklep Studio Poduch Little Dreams. Regularnie od nich zamawiam i jestem zachwycona. Mają świetną jakość materiałów i bardzo dużo do wyboru.

Polecam zajrzeć do sklepu Przytulny Dom. W zależności od gustu każdy znajdzie u nich odpowiedni produkt dla Ciebie. Szybko realizują zamówienia i mają dobre ceny.

Inne tematy z forum

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (41 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...

Ubezpieczenie domku letniskowego/ROD (4 odpowiedzi)

W czasie "zarazy" gwałtownie wzrosło zainteresowanie działkami ROD. Wielu nowych działkowiczów...

Jaki jest koszt budowy domu? (127 odpowiedzi)

Jaki jest mniej więcej koszt budowy domu? Posiadam działkę około 1000 m2 kilka km od Trójmiasta....