W sam raz (1) No ja osobiście uważam, że jest to super miejsce zwłąszcza dla dzieciaków,... Aga Podoba mi się! (1) Byłam z dziećmi swoimi w Podwodnym Świecie i bardzo nam sie podobało! To co... Małgosia Super miejsce (1) Byłem wraz z rodziną i bardzo nam się podobało. Fajna alternatywa dla dzieci... Artur
POLECAM !!! (1) Wystawa akwarystyczna w Wielkim Młynie cieszy się dużym zainteresowaniem... Iwona Tomasik gorąco polecam (1) Warto odwiedzić Podwodny Swiat w Gdańsku. Bardzo miła obsługa, fajnie... Aneta Podobało nam się (1) Byłem wczoraj z młodym, podobało się nam. Młodemu do tego stopnia, że naciąga... Paweł Świetna zabawa ! (1) Dzieciaki ubawione, że wyjść nie chciały, fajnie opowiadane ciekawostki,... Jarek Naprawdę warte zobaczenia! (1) Odwiedziłem podwodny świat 2 razy pierwszym razem w Sopocie a drugi w Gdańsku... kozix33 Doskonale spędzony czas! (1) Wizyta w Podwodnym Świecie była dla mnie i mojej rodziny czasem wykorzystanym... Kasia Miłe zaskoczenie (1) Spodziewaliśmy się, że będzie to kilka akwariów z kolorowymi rybkami i to... A i M Świetne miejsce (1) Przewodnik opowiada bardzo ciekawie, zabawnie i aż chce się słuchać:) Można... Gosia Mile zaskoczony (1) Ja również skorzystałem z oferty groupona wraz z 5 znajomych. Wielkość... Michał polecam (1) jakis czas temu kupiłam groupon za 17 zł dla całej rodziny i za taką cenę... L.