Podziękowania chrzestnych - jaka piosenka

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Chcemy podziękować chrzestnym? Jaka piosenka? Może coś poradzicie?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Podziękowania chrzestnych - jaka piosenka

moim zdaniem wystarczy sto lat

do wszystkich podziekowan piosenka i koniec wesela ;)

Napewno po dwóch piosenkach wesele się nie kończy! Setki nie wymyśliłam. Trudno poradzę sobie sama. Dzięki!

ale o co chozzziii? nie obrazaj sie tak;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

poprostu moim zdaniem szkoda czasu na piosenke dla chrzestnych,babci i dziadka,swiadkow itd. tak naprawde trzeba byloby wszystkim po kolei dedykowac piosenke...zrobisz jak uwazasz ale moja siostra miala tydz temu wesele i tez tak chciala jak ty i poprostu wszystko razem sumujac oczepiny,konkursy podziekowania, itd. zajmuje bardzo duzo czasu a goscie chca sie bawic a wtakich momentach nie wszyscy sie bawia...mam nadzieje ze rozumiesz o co mi chodzi...moja siostra wreczyla poprostu kwiatki i podziekowali swoimi slowami, bylo gorzko dla chrzestnych i kupa smiechu przy tym;) tanic dla rodzicow oczywiscie byl tradycyjnie, ale zrobisz jak uwazasz;) pozdrawiam

Nie, nie obrażam się. Każdy ma jednak swoje zdanie. Nie chcę gości zasypywać podziękowaniami. Mam już wybraną piosenkę dla rodziców. Ostatnio wróciłam z wesela siostry i według mnie i jej opinii jednak tej piosenki dla chrzestnych w tle brakowało. Dlatego szukam jakieś. To jest moje zdanie. Poza tym nie mam zamiaru dziękować wszystkim i za wszystko, bo wesela by nie starczyło. A poza tym w trakcie też pewnie wyjdzie inaczej. Każdy robi tak jak chce.

wlasnie to samo napisalam...chyba masz dzis zly dzien albo zle cie "czytam"ja niczego ci przeciez nie narzucam;)

moja chrzestna w dniu slubu miala akurat imieniny i po prostu spontanicznie około 1 w nocy ( po oczepinach) poprosilismy orkiestre zeby zagrala cos dla chrzestnej a my wreczylismy jej bukiecik . nawet nie pamietam jaka to byla piosenka ale bardzo sie cieszyla. mysle ze takie male gesty są bardzo znaczące i miłe

Tez bym sie chetnie dowiedziala co by wybrac hmmm... ale widze ze tu juz wesele to tyko zabawa...a wesele to nie disco

Inne tematy z forum

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...