W moim pojeżdzie uległ uszkodzeniu komputer podczas oględzien pojazdu na podnośniku mechanik pokazał mi co jest uszkodzone w moim pojezdzie inwalidzkim. Osłona przegubu lewego popękana, osłona mechanizmu wspomagania prawa i ulewa popękana do wymiany poinformowano mnie o kosztach materiału i robocizny i o tym że w ciągu 3 godzin naprawa zostanie dokonana. Mój komputer rok 1995 miał nieszczelną obudowę Pan mistrz stacji Józef Rogiński poinformował mnie żeby poszukać komputera na ALLEGRO kupiłem dostałem oryginalny komputer z tej samej serii dostarczyłem w ciągu 3 godzin został pojazd naprawiony wraz z ustawieniem zbieżności.
Ze szczerego serca polecam ten warsztat jest mi obojętne kto naprawia mój pojazd gdyż wszyscy mechanicy to profesionaliści przez ponad 10 lat korzystam z tego SERWISU i nigdy mnie nie zawiedli zostawiam w pojeżdzie nawigacje sprzęt fotgraficzny koputer PC nigdy nic mi nie zginęło a zaufanie to sprawa bardzo ważna. Po naprawie dostaje żużyte części i zostałem poinformowany że w najbliższym czasie musze wynienić przednie amortyzatory prawy ma wyciek to mi pokazano sam zobaczyłem i wiem czego się spodziewać. Dziękuje za super obsługę i i polecam ze szczerego serca.