Podziękowanie za sprawnie przeprowdzony zabieg usunięcia woreczka żółciowego

Pięknie dziękuję Panu Ordynatorowi Oddziału Profesorowi DOBOSZ za osobiście przeprowadzony zabieg oraz całemu personelowi Oddziału Chirurgii Ogólnej za miłą i serdeczną opiekę w czasie pobytu na Oddziale
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Podziękowanie za sprawnie przeprowdzony zabieg usunięcia woreczka żółciowego

dobrze że tak się udało. u mnie było inaczej wykonano operację niby ratującą życiebo miałam już nieżyć tylko że to nie był RAK . nacierpiałam się przez to a i moje córki po takim werdykcie lekarskim tez przeżyły swoje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Podziękowanie za sprawnie przeprowdzony zabieg usunięcia woreczka żółciowego

Jakie to nasze, polskie - jak ktoś napisze dobrą opinię - nieważne czy na temat sklepu czy lekarza - zaraz ktoś musi skontrować i napisać źle -i po co pisać te opinie, skoro i tak nikt w tej sytuacji nie wierzy żadnej?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

kontra ,nie tylko fakt bo w tym szpitalu byłam w ciągu 1,5 miesiąca 3 razy a do wyników z tomokomputera nikt nawet nie zajrzał. dodam ze wyniki robiłam prywatnie bo nawet nie pokwapiono się aby dać skierowanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja też polecam prof. Dobosza. Podjął się zoperowania mnie za jednym razem, czym oszczędził mi 3 operacji, proponowanych w innym szpitalu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skoro nikt nie dał skierowania, a w szpitalu nawet do nich nie zajrzano, to może nie były w ogóle potrzebne? Nie do wszystkiego musi być zaraz tomokomputer.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0