Pogórze ?

Temat dostępny też na forum: Dom i mieszkanie
Ja też noszę się z zamiarem przeprowadzki, oglądałem nawet mieszkanie na osiedlu morskim, choć rozważam takze działkę i budowę domu w tamtym rejonie (Kosakowo).

Co myślicie o lokalizacji ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pogórze ?

Bardzo dobry pomysł. Dobre połączenie z miastem, szkoły, sklepy, no i blisko do morza :)

Niestety działki w okolicach Pogórza i Kosakowa są bardzo drogie :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

fajna okolica, ja się właśnie przeprowadziłam. Wszystko tu jest - centrum handlowe, liczne ryneczki ze świeżym mięsem, rybą, warzywami, bardzo dobre salony fryzjerskie i kosmetyczne, bliziutko do morza - babie doły i rewa..tylko ludzie jacyś tacy sobie, dużo pijaczków i elementu ale da się to przełknąć

Pogórze ?

gdzie na Pogórzu są: "liczne ryneczki ze świeżym mięsem, rybą, warzywami" ?? gdzie tam jest: "bliziutko do morza" ??
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

D Rewy masz jakieś 8 km (Rowerem mniej) tak samo na Babie doły (Rowerem tez mniej).
A Rynek to bardziej na granicy oksywie/Obłuże, na Pogórzu jest zwykłe kryte targowisko jakieś 10 sklepów. Jest Biedrona (jak wszędzie) no Szperk/Nomi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

troche zadupie śmierdzi z pola nawozami od kosakowa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

No to akurat prawda, ale takie sa klimaty mieszkania na przedmieściach a w zasadzie (jeżeli chodzi o nowe inwestycje) na wsi, bo terenów rolnych wokół lotniska jest nadal sporo i to się raczej szybko nie zmieni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Osiedle Morskie wygląda super. Tylko ta lokalizacja.... wokół same pola i to lotnisko za parę lat jak będzie to samoloty będą za głośne

niedaleko Pruszkowskiego, w stronę Obłuża a do rewy jadę 10 minut autem, dla mnie to bliziutko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja polecam Mosty, niedawno sie wprowadziłam i jestem b. zadowolona.

Mosty kojarze ze świetnych ciast weselenych z Formelli:)

a mieszkaniowo kolezanka mieszka w tych okolicach i sobie chwali:)

Polecam nowo powstające osiedle Signum- Pogórze dolne http://www.targo.com.pl

Odradzam wszystkim osiedle Signum - a przede wszystkim Dewelopera Targo. Oszuści , oszuści i jeszcze raz oszuści. Wymyślają cuda żeby zachęcić klienta a jak się wczytać i podowiadywać okazuje się że wszystko to kłamstwa. Jak macie możliwość wybierajcie inne osiedla na Pogórzu.

Inne tematy z forum

Dobry i sprawdzony deweloper?? (16 odpowiedzi)

Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili sprawdzonego...

Deweloper w Pucku (6 odpowiedzi)

Dzień dobry, planuje zakup mieszkania w Pucku i mam pytanie do Was. Czy ktoś może kupił albo...

dom czy mieszkanie??? (428 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...