Ja też noszę się z zamiarem przeprowadzki, oglądałem nawet mieszkanie na osiedlu morskim, choć rozważam takze działkę i budowę domu w tamtym rejonie (Kosakowo).
fajna okolica, ja się właśnie przeprowadziłam. Wszystko tu jest - centrum handlowe, liczne ryneczki ze świeżym mięsem, rybą, warzywami, bardzo dobre salony fryzjerskie i kosmetyczne, bliziutko do morza - babie doły i rewa..tylko ludzie jacyś tacy sobie, dużo pijaczków i elementu ale da się to przełknąć
D Rewy masz jakieś 8 km (Rowerem mniej) tak samo na Babie doły (Rowerem tez mniej).
A Rynek to bardziej na granicy oksywie/Obłuże, na Pogórzu jest zwykłe kryte targowisko jakieś 10 sklepów. Jest Biedrona (jak wszędzie) no Szperk/Nomi.
No to akurat prawda, ale takie sa klimaty mieszkania na przedmieściach a w zasadzie (jeżeli chodzi o nowe inwestycje) na wsi, bo terenów rolnych wokół lotniska jest nadal sporo i to się raczej szybko nie zmieni.
Odradzam wszystkim osiedle Signum - a przede wszystkim Dewelopera Targo. Oszuści , oszuści i jeszcze raz oszuści. Wymyślają cuda żeby zachęcić klienta a jak się wczytać i podowiadywać okazuje się że wszystko to kłamstwa. Jak macie możliwość wybierajcie inne osiedla na Pogórzu.