Pola - opinia
Serdecznie polecam Akademię Prawa Jazdy, w szczególności Pana Janusza Piotrowskiego, który nie tylko idealnie przygotował mnie do egzaminu państwowego, ale również dał wiele cennych wskazówek dotyczących jazdy samochodem. Instruktor pełen profesjonalizmu, wyrozumiały, kontaktowy, bezproblemowy, z poczuciem humoru i co najważniejszy - niezwykle cierpliwy. Potrafi zachować spokój w każdej sytuacji, a także wyjaśnić nawet najbardziej skomplikowane sytuacje drogowe oraz manewry w sposób jasny i zrozumiały. Podczas kursu przejechaliśmy wielokrotnie wszystkie miejsca, w których pojawiają się egzaminy, z dokładnym wyjaśnieniem, co należy zrobić w danej sytuacji. Dzięki perfekcyjnemu przygotowaniu przez Pana Janusza, egzamin był jedynie formalnością. Podeszłam do niego bez żadnego stresu ani obaw, ponieważ wiedziałam, że jestem dobrze przygotowana i nic mnie nie zaskoczy. Zdałam za pierwszym razem, bez żadnego błędu. Szczerze zachęcam do wyboru Akademii Prawa Jazdy oraz Pana Janusza Piotrowskiego, z którym jazdy to sama przyjemność, a egzamin zdany za pierwszym podejściem gwarantowany!!!