SAW44 - opinia (1) Miła, fachowa i współczująca pacjentowi obsługa. Korzystam z usług Prodentu... SAW44 Kanałowe (2) Polecam wszystkim! Panicznie się boję dentystów, zwlekałem z leczeniem... Sławek Nie polecam Poldentu ul. Jagielońskiej (1) Gabinet sprawdza wrażenie bardzo dobrze wyposażonego i profesjonalnego.... Agnieszka
Gabinet na Stogach (1) Chcialam podziękować P.Adamowi i ekipie która tak świetnie dba o klientów.... Beata Polecam Poldent Stogi (1) A zwłaszcza dr. Polcyna. Świetnie robi zęby a zwłaszcza leczenie kanałowe,... Nikita Lech Marciszyn-anioł nie lekarz (2) Polecam wszystkim, którzy szukają świetnego fachowca a przy tym niesamowicie... Agnieszka Zadowolny z wizyty w 100% (1) Poszedłem na wizytę dentystyczną ot tak. Chciałem szybko umówić się aby... Cerix Dobry dentysta (1) Dopiero jak mnie ból złapał to poszedłem do dentysty. Znieczulenie, szybka... Mateusz Polecam (1) Nie chcę przesadzić ale leczę się tam od pięciu lat i jestem zadowolony z... Marek Rewelacja (1) Rewelacja ! Super jakość, normalne ceny, profesjonalna obsługa ! Gorąco... Wandolot BARDZO Polecam Dr.Polcyna - Stogi (2) Chodzę do dr.Adama Polcyna od roku i naprawdę polecam. Dzięki niemu... Stała Pacjentka - Ola:) Poldent (1) Usługi dość drogie, jakość rzemiosła zależy od tego kto akurat przyjmuje.... stała pacjentka szczerze nie polecam. (1) A szczególnie Pana doktora który naraził mnie na potworny ból po ekstrakcji... monika raga Tylko Poldent (1) Byłam u wielu kiepskich dentystów, aż w końcu, z ogromnym bólem trafiłam do... Małgorzata polecam (1) polecam zapisywanie się do Pani dr Kostiuczuk. zawsze jestem bardzo... czarny ocena (1) najlepsza lekarka z prywatnego centrum stomatologiczne jest kazimiera... wiewióra