ELKA SCHOOL NIE MA SOBIE RÓWNYCH! Już po zajęciach teoretycznych z p. Maćkiem wiedziałam, że dobrze wybrałam. Każdy temat był ciekawy, szczegółowo omawiany, nikt nie wychodził z wątpliwościami, a za to w dobrym humorze. Panie z biura zawsze pomocne, cierpliwe, ze szczerym uśmiechem na ustach.
Wiedziałam, że chcę jeździć, ale kompletnie nie widziałam siebie jako kierowcy… Wszystko się zmieniło po dwóch godzinach jazdy z MARYSIĄ PUŁAS ;) Niesamowicie cierpliwa, przewidująca, profesjonalna i stworzona by uczyć - Mistrzyni Kierownicy! Świetne przygotowanie nie tylko do egzaminu (zdałam za pierwszym razem!), ale też do jazdy w życiu codziennym zawdzięczam właśnie jej! Nie sądziłam, że kiedyś to powiem, ale tak – nie mogę się doczekać, kiedy wsiądę za kółko :) DZIĘKUJĘ MARYSIU! Chciałabym również bardzo podziękować całemu zespołowi Elka School, bo to głównie dobrze zorganizowana praca zespołowa tworzy takie wspaniałe efekty, jakimi są świetnie przygotowani kierowcy, dziękuję także p. Kazimierzowi Kepke i Marcinowi Pilarskiemu za „kilka” wspólnych kilometrów, cenne wskazówki i bezcenne patenty na parkowanie ;) ELKA SCHOOL IS THE BEST !!!!