Polecam Elke
Jeżeli zależy Wam na tym aby nauczyć ! się jedzić to tylko tutaj!! Moja przygoda z nauką trochę trwała ale uznałam że muszę być pewna swoich umiejętności które przede wszystkim potwierdzi instruktor (egzamin to loteria i jak wszytskim wiadomo, nie zawsze potwierdza Twoje umiejętności). Moje instruktorki Edyta i Marysia sprawiły, że wiem to na pewno, bedę rozważnym i dobrym kierowcą a nie było słodko - jestem roztrzepanym nerwusem i zapanowac nad moim temperamentem nie jest łatwo, a moim instruktorkom się udało poza tym bez chemii, zrozmienia a co najważniejsze zaufania to efekt byłby marny. Niech dla niezdecydowanych na wybór szkoły rekomendacją będą słowa które usłyszałam od egazminatora na koniec egzaminu -,, Bardzo mi się podoba to że Pani myśli i jeździ pewnie ale ostrożnie''!!
Co do samej szkoły - obsługa bez zarzutu, zawsze byłam załatwiana z uśmiechem na ustach! Na temat przystępności cen - trudno mi się wypowiadać, nie zwracałam na to uwagi ale wychodze z założenia, że jeżeli cos jest za tanio to kosztem czegoś. Ceny wydają mi się rozsądne, poza tym są różne rabaty i promocje.
Na koniec - bardzo dziękuję Edzi i Marysi nie moge też wspomnieć o panu Januszu. Pozdrowienia
Co do samej szkoły - obsługa bez zarzutu, zawsze byłam załatwiana z uśmiechem na ustach! Na temat przystępności cen - trudno mi się wypowiadać, nie zwracałam na to uwagi ale wychodze z założenia, że jeżeli cos jest za tanio to kosztem czegoś. Ceny wydają mi się rozsądne, poza tym są różne rabaty i promocje.
Na koniec - bardzo dziękuję Edzi i Marysi nie moge też wspomnieć o panu Januszu. Pozdrowienia