Polecam Kursy Nurkowania prowadzone przez Tomasza Dobroczek ARGONAUT.

Polecam Kursy Nurkowania prowadzone przez Pana Tomasza Dobroczek ARGONAUT wszystkim , którzy chcą przeżyć pod wodą i cieszyć się zdrowiem.Zgadzam się z porzednim nurkiem: " Na prowadzonych kursach Pan Tomasza Dobroczek wpaja olbrzymią dawkę wiedzy (nawet często wykraczającą poza jego ramy) ale przede wszystkim na pierwszym miejscu stawia bezpieczeństwo w nurkowaniu i rozwija wyprzedzające myślenie o tym co będzie za chwile. Tanio i szybko nie zawsze oznacza bezpiecznie->zawyczaj w najlepszym wypadku kończy się to wypadkiem.
Z Argonautami jestem od 20 lat i nigdy na nich się nie zawiodłem, a zwłaszcza na Panu Tomku Dobroczek.CENTRUM NURKOWE ARGONAUT Polecam ludziom mondrym i ceniących spokuj i profesjonalne podejście
do szkoleń, a nie tak jak dziś jedno lub dwu dniowe szkolenia w niektórych centrach nurkowych trójmiasta np.: tzw. " ZŁOTE KLAMKI".
Nie tendy droga. Moim zdaniem Tomasz Dobroczek wskazuje dobrą i prawidłową drogę nurka .Myślę , że ma rację w tym co robi , przecież nurkuje i szkoli od 25 lat i to oczymś świaczy.Ostatnio dostał wyróżnienie z DAN , za bezpieczne szkolenia nurkowe .Porostu mu ufam i jak się okazuje nie tylko ja.....
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Polecam Kursy Nurkowania prowadzone przez Tomasza Dobroczek ARGONAUT.

Polecam!!!!
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Polecam Kursy Nurkowania prowadzone przez Tomasza Dobroczek ARGONAUT.

Mondrym czy madrym ..?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0