Tutaj na pewno nauczysz się jeździć. Bardzo wysoki poziom nauczania, szczególnie w zakresie umiejętności praktycznych. Osobiście jeździłem z panią Małgosią (pozdrawiam) i jestem wyjątkowo zadowolony. Instruktorka ta ma bardzo profesjonalne podejście do jazdy, a w dodatku jest miła, acz wymagającą (co również uważam za pozytywną cechę) osobą.
Co do teorii- przyznam- trochę się na niej nudziłem, ale to może dlatego, że już ją znałem z grubsza. Nie mógłbym jednak w tym momencie nie wspomnieć pana ratownika (przepraszam, ale niestety nie pamiętam imienia), który wspaniale poprowadził zajęcia z pierwszej pomocy. Gdyby wszyscy kierowcy znali się na ratownictwie tak jak on to niemalże nie potrzeba byłoby lekarzy w karetkach.
W mojej opinii wspomnę jeszcze o tym, że O.S.K. Pasat jest umiejscowiony bardzo blisko PORD-u, zatem kiedy skończymy już kurs i przystąpimy do egzaminu będziemy obeznani ze wszystkimi okolicznymi drogami. Ja, co prawda, zdałem egzamin za drugim razem, ale moim zdaniem, żeby zdać za pierwszym razem trzeba mieć dużo szczęścia, albo po prostu urodzić się za kierownicą.

Podsumowując: POLECAM!