Polecam OSK MINI

Witam!
Jestem po kursie, który odbyłem w OSK MINI. Polecam ta szkołę wszystkim. Miła i sympatyczna atmosfera, ciekawie prowadzone zajęcie teoretyczne oraz bardzo fajni instruktorzy! Mi osobiście przydzielono p. Jarosława i polecam go wszystkim. p. Jarek jest człowiekiem, który z pasją poświęca swój czas dla każdego przyszłego kierowcy.Potrafi nauczyć każdego, nawet takiego gamonia jak ja ;d Dzięki OSK MINI i dzięki wielkiej pomocy p. Jarka zdałem egzamin za I podejściem.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Polecam OSK MINI

Witam!
Szukałam dobrego instruktora na jazdy dodatkowe,trafiłam do Sebastiana.To był strzał w 10.Sebastian to bardzo wymagający instruktor,nie krzyczał,ale potrafił wzrokiem wyrazić swoje niezadowolenie.Bardzo cierpliwy,szczególnie do starszych pań,które nie zawsze ogarniają i czasami na własną rękę usiłują przedrzeć się przez centrum miasta.Sebek wielkie dzięki za cierpliwość,za naukę na własnych błędach,za prawo do tych błędów,za super indywidualne podejście do kursantów.I chyba najważniejsze,Seba potrafi sprawić,że zaczyna się wierzyć we własne siły,a egzamin staje się tylko formalnością.Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0