Polecam Pana Jacka!!!
Polecam wszystkim uczącym się jeździć Pana Jacka Suszyńskiego! Dzięki niemu udało mi się nie tylko przestać stresować za kierownicą, ale i zdać egzamin za drugim razem!!! Pan Jacek jest skuteczny, bo uczy nietypowo: oprócz spokojnego wyjaśniania, rozrysowywania instrukcji na kartkach, stara się odstresować ucznia, ma świetne wyczucie psychologiczne i potrafi krok po kroku budować w nas przyszłego kierowcę. Z Panem Jackiem nie będziecie się nudzić za kierownicą - wykorzystacie czas przeznaczony na jazdę efektywnie co do minuty, nauczycie się wszystkich tras egzaminacyjnych i ważnych manewrów
(ale przede wszystkim bycia panem samochodu, a nie odwrotnie ;), a wszystko w przyjemnej, luźnej atmosferze z sympatyczną rozmową i poczęstunkiem w postaci czekoladowych ciastek ;). Jeżdżąc z Panem Jackiem zauważyłam, że bardzo przejmuje się egzaminami wszystkich swoich kursantów i ćwiczy później z pozostałymi "pułapki egzaminacyjne". Panie Jacku z całego serca bardzo Panu dziękuję za odebraną naukę i spędzony wspólnie czas za kierownicą :) A wszystkim gorąco polecam Pana Jacka Suszyńskiego!!!
(ale przede wszystkim bycia panem samochodu, a nie odwrotnie ;), a wszystko w przyjemnej, luźnej atmosferze z sympatyczną rozmową i poczęstunkiem w postaci czekoladowych ciastek ;). Jeżdżąc z Panem Jackiem zauważyłam, że bardzo przejmuje się egzaminami wszystkich swoich kursantów i ćwiczy później z pozostałymi "pułapki egzaminacyjne". Panie Jacku z całego serca bardzo Panu dziękuję za odebraną naukę i spędzony wspólnie czas za kierownicą :) A wszystkim gorąco polecam Pana Jacka Suszyńskiego!!!