W pełni potwierdzam opinie moich poprzedników. Szkoła jest świetna, a jej bardzo wysokie notowania są w 100% zasłużone. Kiedy zaczynałam kurs, pewnie jak większość młodych kierowców byłam pełna obaw. Mile zaskoczyły mnie świetne wykłady Pana Marka. Pierwsza klasa:) Pozdrawiam!!! Mnóstwo ciekawostek i swobodna atmosfera sprawiły że bardzo polubiłam te zajęcia. Aż szkoda było kończyć... Kolejnym etapem szkolenia były fantastyczne jazdy. Pan Piotr Jereczek... Cóż chyba wszystko napisali już moi poprzednicy, ale dodam od siebie: MEGA cierpliwy, zabawny a zarazem konkretny, z godnym podziwu uporem uczył mnie zawracania, parkowania i ruszania pod górkę chyba setki razy:) (na egzaminie poszło gładko na szczęście). Na egzaminie żadna trasa mnie nie zaskoczyła. Wszystkie z Piotrem nie raz objeździłam. Cóż... Jeżeli komuś zależy żeby być świetnie przygotowanym do egzaminu POLECAM!!! Zresztą czy potrzeba lepszej rekomendacji dla ośrodka i Pana Piotra niż egzamin ZDANY za PIERWSZYM razem?! Ps. Trochę było w tym szczęścia i świetny egzaminator (Pozdrawiam miłego Pana egzaminatora:), ale kto wie jak by było gdyby nie cierpliwy Pan Piotr i oczywiście mój talent blondynki:)Piotr jesteś WIELKI!!!:)