Polecam, ale tylko bogatym.

Byłam stałą pacjentką od samego powstania przychodni. Teraz muszę już podziękować. Nie jestem w stanie powiedzieć złego słowa na wystrój personel i lekarki. Są rewelacyjne. No może recepcjonistki mogłyby być bardziej przychylne dla pacjentów z nagłym bólem zęba...trzeba się nieźle naprosić aby wcisnąć się od zaraz chociaż na 15min żeby coś zrobić z tym bólem. Niestety to co mnie tym razem skutecznie odepchnęło to ceny, które w ostatnim czasie SPORO wzrosły. Tak na prawdę płaci się za każdą pojedynczą czynność, która wyceniona jest szczegółowo w cenniku. Według cennika leczenie zęba kanałowego to prawie 800zł. Podczas gdy w innym prywatnym gabinecie z takim samym sprzętem (poza WAND'em) kosztuje to 350zł. Płaci się za całość, a nie osobno za każdą wizytę niezależnie od ich ilości. Można by porównać np. udrożnienie kanałów w skali 300zł : 100zł. Tak samo jak wypełnienie i plombę. Dla mnie zrobiło się stanowczo za drogo. Ale rozumiem, że niektórych stać na takie ceny i że ja nie muszę korzystać z tej przychodni jeśli mnie na nią nie stać. Dlatego mimo wszystko - z bólem serca - postanowiłam zmienić stomatologa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Witam,
Dziękujemy za opinię, za tę część dobrą i za krytyczne uwagi. Wzięliśmy sobie wszystko do serca, szczególnie trudna była ocena braku należytej uwagi ze strony naszej pani recepcjonistki. Realizacja wizyt nagłych, niesienie pomocy pacjentom z nagłym bólem i w wypadku innych nagłych niepokojących objawów jest najwyższym priorytetem. Obecnie ceny leczenia kanałowego (i innych zabiegów) są niższe od podanych, kształtują w zależności od złożoności systemu korzeniowego: od najtańszego leczenia zębów jednokanałowych ( 230 pln), po zęby dwukanałowe ( 360 pln) i trzykanałowe ( 540 pln), aż do o 50 zł droższego leczenie zębów czterokanałowych. Powyższe ceny mieszczą się w zakresie cen trójmiejskich gabinetów. Na naszej stronie internetowej w zakładce CENNIK, jest dostępna pełna informacja o cenach naszych zabiegów. Dodatkowo badanie stomatologiczne jest zakończone określeniem planu leczenia z jego wyceną. Obecnie trwa promocja na ferie, badanie kosztuje 10 zł, przeglądy kontrolne są ważnym elementem utrzymania zdrowia i monitoringu sytuacji w jamie ustnej. Dlatego zapraszamy ponownie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0