Daję same"6", ponieważ zawsze otrzymałam odpowiedzi na każde moje pytanie i zawsze czułam się komfortowo w siedzibie firmy. Bez problemu Pani z obsługi opiekowała się moim Dzieckiem, kiedy podchodziłam do egzaminów wewn. Wykłady teoret.prowadzone były w bardzo przystępny i "wyluzowany" sposób (w sam raz dla młodzieży). Osobiście nie przepadam za taką "luźną" formą, ale to bardzo indywidualna kwestia, nie zmienia faktu, że na wykładach zostały poruszone wszystkie potrzebne kwestie i wytłumaczone dokładnie bez potrzeby dopytywania się. Jeżeli chodzi o naukę jazdy, to z całego serca polecam instruktorów: Panią Marię Pułas i Pana Pawła Stolorza. Oboje są bardzo cierpliwi, dokładnie tłumaczą co, gdzie i jak należy wykonać i bez problemu potrafili dopasować się zawsze do mojego czasu wolnego. Kompletnie nie wiem jak Im się to udało, ale podczas tych 30 godzin zabrali mnie dokładnie wszędzie tam, gdzie byłam podczas egzaminu państwowego i pokazali wszystkie "haczyki", które czyhają na kursanta. Jeżeli chodzi o cenę kursu to absolutnie nie jest wygórowana. Zdałam za 1-szym razem i cieszę się, że moje pieniązki trafiły do Elka School a nie do PORDu jako opłata za kolejne egzaminy :)