Polecam i bardzo zachęcam

Witam
Chodzę do klubu już 4 miesiąc i jestem zachwycona zajęciami . Chodzę na zajęcia ABT do Pani Magdy jetem bardzo mini zachwycona - instruktorka jest świetna prowadzi zajęcia wyczerpujące po których widać efekty ( tluszczy sie spala a figura się poprawia) do tego jest bardzo milo energiczna dziewczyna , która umie dostosować tak program ze kazda klientka wychodzi zadowolona . BARDZO POLECA.

Chodzę rownież na spining do instruktora Bartka i instruktor-ki
Kasi - rownież zajęcia są prowadzone na bardzo wysokim poziomie i do tego instruktorzy prowadza zajęcia w taki sposób ze naprawdę nikt się nie zdara i przychodzą na następne zajęcia . BARDZO POLECA

Teraz w klubie są prowadzone nowe zajęcia - ZUMBA prowadzi ja Pani Oliwia są świetne przy super ćwiczeniach które są wyrazeniem tańca można się odprężyć , po śmiac i do tego przy super zabawie można stracic rowniez niezbędne kalorie. A Pani Oliwia jest tak milo i wesołą dziewczyna która swoja energią zachęca wszystkich do swoich zajęć .

I bardzo proszę nie pisać głupot które przede mną Panie umiescily .Proszę choć raz przyjsc na zajęcia i wtedy napisać opnie a nie opisywać cos czego tak maprawde jeszcze nie sprobowały .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Polecam i bardzo zachęcam

Ja też polecam bardzo!!! Jestem zadowolona. Klub w ciekawej lokalizacji, panie miłe, można przyjść poprosić o radę, wyżalić się i porozmawiać. A przy tym nieźle się wypocić na zajęciach :) Uczęszczam głównie na Zumbę i już nie mogę się doczekać najbliższej soboty, kiedy będzie aż dwugodzinny maraton :) Mam nadzieję, że Oliwia nas nie wykończy :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziękujemy , zapraszamy ponownie czek sporo zmian i nowości :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zapraszamy w Pietek na inauguracje nowej sali.
Z tej okazji na zajęciach Zumby zaprezentujemy nowy układ choreograficzny !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0