Polecam, jeśli...
Jeśli chodzi o teorię, nie mam żadnych zastrzeżeń. Jeśli natomiast mówimy o praktyce, mam pewne uwagi. Przede wszystkim chodzi o czas trwania kursu. Instruktorzy nie mogą umawiać się częściej niż 2 razy w tygodniu, co ma istotne znaczenie zwłaszcza dla osób, którym zależy na szybkim ukończeniu kursu (zwłaszcza, jeśli ktoś chce się wyrobić w wakacje, to praktycznie nie ma tutaj szans). Jeśli chodzi o obsługę, to w biurze i na teorii jest naprawdę w porządku. Nie mogłam dać jednak wyższej oceny, ponieważ trafiłam na instruktora, który znał się na tym, co robi, ale miał bardzo demotywujące podejście do kursanta (pana Jacka). Po przeniesieniu się do innej szkoły jazdy nagle stały się przyjemne. Tak więc to, czy mogłabym tę szkołę komuś polecić czy nie byłoby zależne od tego, czego dana osoba oczekuje. Jeśli nie zależy komuś na czasie i trafi na dobrego instruktora (lub też łatwo się nie zniechęca), a liczy na dobre wyposażenie, miłą obsługę w biurze i profesjonalnie prowadzoną teorię, to jak najbardziej polecam.
Ps.: Proszę pana właściciela mini o nieusuwanie moich opinii. To nieuczciwe wobec klientów, którzy nawet nie mają na stronie informacji, jak długo trwa kurs.
Ps.: Proszę pana właściciela mini o nieusuwanie moich opinii. To nieuczciwe wobec klientów, którzy nawet nie mają na stronie informacji, jak długo trwa kurs.