Polecam obsługę przedstawiciela handlowego Marcina Kościńskiego z Multimedia Polska

Nie wiem skąd tyle złych opinii ale ja Polecam obsługę przedstawiciela handlowego Marcina Kościńskiego z Multimedia Polska . Pan Marcin Kościński zrobił ofertę lepszą niż dla nowych. Napisałem gdzieś na forum. Okazało się, że najlepsze oferty są dostępne u Przedstawicieli Handlowych a nie w Biurze na ul. Wendy czy w Domu Towarowym Chylonia, na infolinii takiej oferty nie dostałem. Na umowie miałem numer telefonu do tego Przedstawiciela, zainteresowanym mogę podać 661 027 395
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Polecam obsługę przedstawiciela handlowego Marcina Kościńskiego z Multimedia Polska

Pan Marcin Koscinski dobrym przedstawicielem? Bzdura!!!! Stanowczo odradzam!!! Jest niekompetentny. Co innego mówi, a co innego jest. Potem nie umie przyznać sie do błędu!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Polecam obsługę przedstawiciela handlowego Marcina Kościńskiego z Multimedia Polska

Witam, nie wiem w czym rzecz. Lepiej wypisywać swoje żale w internecie niż zadzwonić i wyjaśnić sprawę?!
Jeżeli cokolwiek się nie zgadza, każdy ma możliwość odstąpienia od umowy jak i również do złożenia reklamacji. Takowe na mnie nie wypływają.
Zapraszam do kontaktu telefonicznego pod nr 661 027 395 w celu wyjaśnienia niedogodności jak i również do zapoznania się z aktualną ofertą Multimedia Polska. Pozdrawiam Marcin Kościński
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie znam Pana Marcina, być może jest ok, ale za to Multimedia to najgorszy szajs na rynku i nikomu ich nie polecam!!! Czekam z niecierpliwością na koniec umowy, bo są niepoważni, zmieniają listę kanałów według własnego uznania, zabrali NG, Fox, BBC itp., czyli kanały, dla których podpisałam umowę.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapraszam do kontaktu telefonicznego pod nr 661 027 395 do zapoznania się z aktualną ofertą Multimedia Polska. Pozdrawiam Marcin Kościński
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0