Polecam oddział Chirurgii Jednego Dnia
Pragnę wyrazić swoją opinię na temat Oddziału Chirurgii Jednego Dnia. W grudniu miałem tam zabieg usunięcia przepukliny pachwinowej prawostronnej. Okres oczekiwania na operację wyniósł zaledwie 7 dni, byłem tym faktem bardzo pozytywnie zaskoczony. Sam zabieg wykonany bardzo fachowo, z zastosowaniem metody Lichtensteina, żadnych komplikacji pooperacyjnych. Jestem około dwa tygodnie po zabiegu i mogę już w pełni normalnie funkcjonować (oczywiście w granicach rozsądku). Byłem w szpitalu po raz pierwszy, tak więc nie widziałem czego się można spodziewać. Tutaj również bardzo przyjemne zaskoczenie. Personel bardzo miły, życzliwe i sympatyczne panie pielęgniarki, bardzo dobra atmosfera. Toaleta w każdej sali, wyposażenie w mojej ocenie w zupełności wystarczające.
Pragnę za operację i całą opiekę nade mną gorąco podziękować i polecam z pełną świadomością tą placówkę każdemu innemu przyszłemu pacjentowi.
Oby było więcej takich właśnie szpitali.
Darek Kowalski
Pragnę za operację i całą opiekę nade mną gorąco podziękować i polecam z pełną świadomością tą placówkę każdemu innemu przyszłemu pacjentowi.
Oby było więcej takich właśnie szpitali.
Darek Kowalski