Witam. Polecam tę szkolę - jak najbardziej, a fakt iż zdałam za 1 razem mówi sam za siebie. Wykłady są prowadzone jasno i zrozumiale, poprate wieloma przykładami. W czasie wykładów wykładowca rozwiązuje z kursanatami poszczególne tematy testowe - i na bieżąco wyjaśnia wątpliwości.
Zajęcia praktyczne - jazdy - bez stresu, na spokojnie, wraz z poparciem teorią. Ja jazdy mialam z Panią Beatą Jażdżewską, która jest profesjonalistką w nauce jazy. Jest to instuktor rzeczowy, konkrenty, punktualny.Zawsze opanowana i gotowa odpowiedzieć na każde pytanie i wątpliwość kursanta. Poza tym bardzo miła osoba, z którą można poprowadzić ciekawe rozmowy (nie tylko o autach:)). POLECAM JAZDY Z PANIĄ BEATKĄ. Bardzo profesjonalny i rzeczowy jest również Pan Leszek, z którym miałam okazję tylko troszkę pojeździć - ale było naprawdę WARTO.
Co najważniejsze dla wymienionych przeze mnie instuktorów celem nie jest tylko, aby kursant zdał egzamin, celem jest NAUCZENIE i ZROZUMIENIE zasad obowiązujących w ruchu drogowym. Serdecznie polecam tę szkołę.
Pozdrawiam Panią Beatkę, Pana Leszka oraz Panią Asię z biura.