Polecam, polecam, polecam :)

Witam,
Miałam okazje całkiem przez przypadek skorzystać z pomocy Pani Kasi. Otóż dzień wcześniej, inny fryzjer - stylista zrobił na mojej głowie coś, co nadawało się tylko do tego aby założyć czapkę, chustkę lub opaskę na głowę i ukrywać się, aż włosy nie odrosną...Zadzwoniłam jednak do Montowni i Pani Kasia zgodziła się mnie przyjąć w trybie naprawdę błyskawicznym :) za co jestem baaardzo wdzięczna :) Ze strachem udałam się do salonu, ale gdy zobaczyłam Panią Kasię, dostrzegłam pasję, a potem doświadczyłam jej profesjonalizmu i kreatywności na własnym skalpie ;) mogę ze spokojnym sumieniem polecać jej usługi. Zdjęła mi z ramion 40 kilogramowy ciężar, sprawiła nową, super pasującą do mnie, mojego temperamentu i osobowości fryzurę. Na 100% tam wrócę, wyczułam wielki potencjał, więc polecam z niego skorzystać :)) Pani kosmetyczka też super babka, do nowej fryzury wyregulowała mi pięknie brwi, zrobiła odpowiednią hennę i wreszcie poczułam się kompletna :) Dziękuję jeszcze raz, pozdrawiam i do zobaczenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Polecam, polecam, polecam :)

witam,
ja odwiedziłam wczoraj salon Pani Kasi. Niestety, też dzień po wizycie u innego fryzjera. Mam bardzo grube, długie i ciężkie włosy, jednak na moja prośbę o nadanie włosom lekkości pan po prostu je podciął, do tego nie wykończył "końcówek"tak, że puszyły się i brzydko odstawały dając wrażenie schodów.
Kiedyś dostałam od znajomej telefon do pani Kasi, która zrobiła jej na prawdę bardzo fajną, leciutką i kobieca fryzurkę. Postanowiłam więc zadzwonić i uratować swoje dobre samopoczucie i wiarę w fryzjerów:)
pani Kasia w trymiga pięknie wykończyła felerną robotę tego pana, nadała włosom lekkości na której tak mi zależało, poza tym przyjęła mnie błyskawicznie. Zresztą, cały zabieg trwał króciutko, a efekt - bardzo mi się podoba!

jestem zadowolona, zamierzam podejść ponownie w połowie wakacji, jak włosy trochę odrosną.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Polecam, polecam, polecam :)

Jak dla mnie beznadzieja. Totalnie nie dobrana fryzura. Popsuty humor. I czekanie aż włosy odrosną. Nie polecam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1