Montownia Fryzur

Fryzjerzy

Gdynia, Sieradzka 3

Drugi raz i ostatni - opinia (1) Obsługa miła, salon przyjemny, właścicielka energiczna aż nazbyt i... Drugi raz i ostatni P - opinia (1) Jestem stałym klientem od wielu wielu lat. Obsługa na najwyższym poziomie,... P Zadowolona (1) Usługi na wysokim poziomie, ze świetnymi kosmetykami i obsługą. Dziewczyny... Magdalena
Bardzo Zadowolona (1) Korzystam z usług Montowni Fryzur od roku, średnio raz w miesiącu i jestem... Anna Krystyna - opinia (1) Od dwóch lat przychodzę regularnie do p.Kasi i zawsze wychodzę... Krystyna męskie strzyżenie (1) Polecam męskie strzyżenie w Montowni. Zawsze wychodzę zadowolony. Dodatkowo... Dawid drugi i ostatni raz (1) Pani Kasia sympatyczna, w fajnie czerwonych włosach, lecz jej narzucająca... MartyM Klientka sporadyczna (1) Sporadycznie korzystam z usług Montowni Fryzur i szczególnie polecam Panią... Klientka sporadyczna Katina3m (1) Najlepszy SALON w 3mieście :) p.Kasia potrafi zrobić z niczego, coś naprawdę... Kasia Druga i ostatnia wizyta (2) Pani Kasia jest bardzo sympatyczna, dba o miłą atmosferę, ale niestety... Ola salon na poprawę humoru (1) pięknie dziękuję p.Kasi za super fryzurę, doradztwo i bardzo mile spędzony... weronika JAK NAJBARDZIEJ POLECAM!!!! (2) Chodzę do Pani Kasi i nie tylko ja, cyklicznie co około 1 miesiąc. Nigdy nie... Jolka Koniec dawania dalszych szans!!!!!!! (2) W Montowni Fryzur gościłam parokrotnie i za każdym razem wychodziłam... Collie polecam (1) a ja byłam dzisiaj właśnie u p.Kasi i jestem bardzo zadowolona, z resztą jak... marta przestroga innym (1) Niestety pomimo mojej sympatii do tego salonu i pracujących tam osób moja... kasia coś nie gra (1) Z usług Montowni korzystałam kilkukrotnie. Za każdym razem wychodziłam w... m. Nie dla mnie (2) Koleżanka zachęciła mnie do skorzystania z usług Montowni i żałuje, że jej... LalaAla super salon!!!!! (2) oczywiście polecam Panią Kasię! super pomysły i rozsądna cena! marlena prawdziwa montownia (2) Salon poleciła mi koleżanka i mogę śmiało powiedzieć że nazwa jest... ewcia najlepszy fryzjer w Trójmieście! (4) Zdecydowanie najlepszy zakład fryzjerski w jakim byłam. Miła atmosfera,... Ola N.