super salon!!!!!

oczywiście polecam Panią Kasię! super pomysły i rozsądna cena!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: super salon!!!!!

Super salon? Serio?!?!?
Dla mnie bardzo, bardzo przeciętny! I nikomu go nie polecam!

Ceny- wysokie.
Wykonanie fryzur - bardzo, bardzo średnie.
Podejście do klienta - takie sobie (Pani, która mnie obcinała była bardziej skupiona na rozmowie z panem, który był w tym czasie strzyżony, przez jej koleżankę i może dlatego, wykonana przez nią fryzura, była daleka tego, czego chciałam i nie słyszała moich "ale").

Zapłaciłam dużo, za fryzurę która bardzo mi się nie spodobała i była daleka od tego co chciałam!
Uczesanie, też pozostawia wiele do życzenia, chyba, że ktoś lubi, jak fryzjer bez pytania o zdanie, robi z naszymi włosami co chce.
Ja chciałam tylko, żeby fryzjerka wysuszyła mi włosy (o czym poinformowałam panią, która mnie czesała), a nie robiła mi jakieś loczki itp. Mój przedziałek, który zawsze nosiłam po środku, nagle teleportował się na lewą stronę, zakrywając moje prawe oko.
Faktem jest to, że dzięki temu dopiero w domu zauważyłam, że włosy zakrywające moje prawe oko, są po prostu ucięte tak, że tworzą bardzo krótkie pasmo, którego nie da się założyć za ucho (mój narzeczony śmieje się, że fryzjerka chciała mi zrobić krótkiego pejsa, bo szerze tak to teraz wygląda!)

Podsumowując, szczerze szkoda pieniędzy, czasu, a przede wszystkim włosów!!!

p.s.Jedyne co mogę polecić, co jest związane z tym salonem to Panią kosmetyczkę- Panią Sylwię. Chociaż ona poprawiła mi humor, po tym co dokonała jej koleżanka!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0