Montownia Fryzur

Fryzjerzy

Gdynia, Sieradzka 3

najlepszy fryzjer w Trójmieście! (4) Zdecydowanie najlepszy zakład fryzjerski w jakim byłam. Miła atmosfera,... Ola N. Zachwycona (1) Ze strachem zapisałam się do Montowni ponieważ dzień wcześniej zostałam... Ania Polecam także Panom! (1) Ja odwiedzam Montownię z moim narzeczonym i muszę przyznać że oboje jesteśmy... ola
Zdecydowanie polecam (1) Pani Kasia to właściwa osoba, jeśli oczekuje się od fryzjera czegoś więcej,... Ania Iwona - opinia (1) Fachowa i miła obsługa.Fryzura niemal sama układa się po umyciu włosów. Z... Iwona Montownia (1) Polecam szczerze p. Kasię, za całokształt - za obcięcie, ułożenie włosów,... Anka mm - opinia (1) Szukałam fryzury na imprezę, miałam wątpliwości czy fryzura się ytzrma przez... mm to coś czego szukałaś (1) byłam zdesperowana odrośnięte włosy Fryzura byle jaka nie wiedziałam czego... Magda Polecam, polecam, polecam :) (3) Witam, Miałam okazje całkiem przez przypadek skorzystać z pomocy Pani Kasi.... Katarzyna R. Dla szukających stylisty (1) Polecam,chodziłam od fryzjera do fryzjera w poszukiwaniu osoby,która dobierze... Ada Fantastyczne Fryzjerki (1) Rewelacyjny salon, super doradztwo, świetna atmosfera. Miło jak ktoś mówi:... Magda M. jedyna, której ufam! (1) niezwykle kreatywna, pełna pomysłów, mega profesjonalna, szybka i dokładna.... Sylwia NAJLEPSZY W TRÓJMIEŚCIE (1) Profesjonalna obsługa, stylizacja zawsze zgodna z najnowszymi trendami i... ASIA K. :) (1) Świetne miejsce, polecam gorąco Agat rewelacja (1) Odwiedzam salon od 2 lat i jeszcze nigdy nie wyszłam z niego niezadowolona,... Asia nie ma drugich takich (1) nie ma drugich takich dziewczyn,profesjonalistki pod każdym względem, jeśli... Aśka G. Rewelacja!Polecam gorąco! (1) Polecam gorąco. Rewelacyjny salon i profesjonalną obsługą, świetnie... Karola Polecam (1) Witam, gorąco polecam montownię. Profesjonalna obsługa w bardzo ciepłym i... karolka