Polecam super instruktora p. Anię Penar

Przejechałam z p. Anią cały kurs i jazdy dodatkowe. Miała do mnie bardzo dużo cierpliwości, udzielała wiele cennych rad, które przydały się na egzaminie. Jest bardzo cierpliwa, zawsze uśmiechnięta, potrafi przekazać swoją wiedze, podnosi na duchu. Z tego miejsca chciałam podziekowac swojemu instruktorowi.... za naukę, wytrwałość, cierpliwość i zrozumienie.
Bardzo polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Polecam super instruktora p. Anię Penar

kompletnie się nie zgadzam z powyższa opinię. Radze wszystkim trzymać się z daleka od tej Pani. wcale nie jest miła ani cierpliwa. w dodatku cały czas się spóźnia, przekłada lekcje w ostatnim momencie. wiecznie marudzi, podczas jazdy bawi się telefonem. nic nie tłumaczy, po prostu nic. dodam także, że po zapłaceniu tej Pani za kilka lekcji z góry Pani przestała odbierać ode mnie telefony ani nie odpowiadała na wiadomości, po interwencji w szkole napisała do mnie smsa aby umówić się na lekcje, którą i tak w ostatnim momencie odmówiła!!! ( w dodatku było to dwa tygodnie przed wyznaczoną data egzaminu!!!!) ta pani jest po prostu nieprofesjonalna i niepoważana. w trójmieście jest na prawdę dużo więcej dobrych instruktorów więc na ta Panią szkoda marnować pieniędzy i czasu!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0