Lana - opinia (1) Nie polecam, najgorsza organizacja, jaką widziałem. zamiast studiów... Lana Tomek - opinia (1) Przyjazna atmosfera, nauka techniki a nie tylko zadań egzaminacyjnych.... Tomek Anton - opinia (1) Bardzo polecam! Przyjemna atmosfera. Instruktorzy z ogromną wiedzą i... Anton
Kursant - opinia (1) Kurs na prawo jazdy kat.A w osk grand prix zakończony zdanym dziś egzaminem w... Kursant KKwiatkowski - opinia (1) Zrobiłem kurs na kategorie A w osk gp. egzamin zdałem za pierwszym... KKwiatkowski Jacek - opinia (1) Szkoła godna polecenia. Okazało się że można nauczyć jazdy jazdy na motocyklu... Jacek Marta - opinia (1) Polecam Szkołę! Pełen profesjonalizm. Doświadczeni instruktorzy, którym... Marta Polecam!!! (1) Polecam wszystkim, którzy chcą zrobić prawo jazdy na motocykl. Pełen... Monika MEGA POLECAM!! (1) Właśnie ukończyłam swój pierwszy egzamin z wynikiem pozytywnym, oczywiście... Patrycja Najlepsza szkoła jazdy!! (1) Trafiłam do nich po kursie w innym ośrodku. Tyle co u nich w 15h nie nauczony... Gosia Najlepsi (1) Do OSK WSJ trafiłam z polecenia po kilku niezdanych egzaminach. Nie sądziłam,... Ania Świetna szkoła ze świetnymi ludźmi (1) Uważam że lepiej trafić nie mogłem. Bardzo mili instruktorzy, wszystko... Jędrzej Nie ma lepszej szkoły (1) Zaczynałem kurs w szkole gdzie plac szybki znajdował się pod wiaduktem w... bakud Polecam gorąco :) (1) Najlepsza szkółka, zdałem za pierwszym egzamin teoretyczny i praktyczny.... Karol Najlepsi!! (1) WSJ polecam wszystkim !! Pełen profesjonalizm, luźne godziny i przede... Dorota Polecam wszystkim!!! (1) Najlepsi!!! Xyz Jak zdać egzamin na Prawo Jazdy za pierwszym razem? (1) Czuję się zobowiązany wystawić szkole najlepszą opinię, gdyż oprócz... Piotr POLECAM!!! (1) Polecam wszystkim WSJ :) chodziłam na kurs kat B, który przebiegał w świetnej... Wiktoria Kat. A tylko w WSzJ (1) zacząłem kurs na kat. A w innej szkole, której nie polecam nikomu. W Wyższej... Maciek Doskonały wybór szkoły na prawo jazdy kat. A (1) Zdałem egzamin praktyczny na kat. A w dużej mierze dzięki szkoleniu i poradom... Radek