Panie Tomku-dziękuję!!!! (1) Panie Tomku wielkie dzięki za przygarnięcie, naukę, cierpliwość(szczególnie... Monika Z. POLECAM!!! (1) Zapisałam się na kurs do tej szkoły z wielką nadzieją, że trafię na dobrego... Aleksandra Idealnie!!!! (1) W Wyższej Szkole Jazdy realizowałem kurs na kat.A - polecam każdemu kto chce... Boguś
Jest git:-) (1) Właśnie oblewam zdany egzamin:-) Trasy znałem właściwie na pamięć bo... Tomek po prostu uczą jeździć (1) Prawo jazdy Kat A- egzamin zdany za pierwszym razem. Polecam każdemu kto chce... Grzegorz POLECAM! (1) Gorąco polecam Wyższą Szkołę Jazdy! Egzamin na kat A zaliczony za pierwszym... A. POLECAM!!! (2) Gorąco polecam instruktora Tomka. Dzięki jego pomocy zdałam egzamin na motor... Milena Jeśli nie tu to gdzie????????????? (1) ANIA-instruktor z powołania.Opanowana,,cierpliwa z ogromną wiedzą,którą w... Joanna Grzeszczyk POLECAM SERDECZNIE JAKO INSTRUKTORA ANIĘ!!! :) (1) Egzamin zdany za pierwszym razem , dzięki pełnemu profesjonalizmowi ze strony... M. Świetna szkola ! (1) Wg mnie ta szkoła to świetny wybór. Super instruktorzy, miła atmosfera i... Asia Tomek jest poprostu the best !!!! (1) Od dziś jestem szczęśliwą posiadaczką prawa jazdy kat. A i to wszystko dzięki... Neve Ja na pewno polecam (1) Nie wiem z kim jeździł kolega z postu poniżej, ale ja mam zupełnie inne... Bart. 3 razy tak, przechodzicie do finału ! :) (1) Agnieszka: Jako właściciel stada, jego Wysokość Król Julian- pozytywna... Paskuda i Złośnik WIELKI POZYTYW ! (1) Jestem mega szczęśliwa, że na mojej drodze do prawa jazdy napotkałam WSJ i... Gosia Najlepsza szkoła w Trójmieście. Dziękuję Tomku!!! (1) Zanim trafiłam na Tomka miałam względną przyjemność jezdzić z trzema innymi... Monia Jednak można tanio i dobrze! (1) Jest to napewno jedna z najlepszych szkół w Gdańsku! Super wykłady, jak i... Aneta Polecam bezapelacyjnie (1) Zapisałem się na kurs po sprawdzeniu wyników zdawalności na stronie... Marek K. polecam (1) Bardzo fajna i spokojna atmosfera, dość otwarty i komunikatywny Pan... JH Wielkie TAK! (1) Podpisuję się pod wszystkimi tymi pozytywnymi opiniami! Nie żałuję, że... Sandra wonderful school and amazing instructors!!! (1) Bardzo się cieszę że mogłam trafic na tą szkołę. Dużo się tam nauczyłam co w... Olesya