Szkola Godna Polecenia (1) Na szkole Tomka trafilam co prawda przypadkiem, ale nie zaluje ani jednej... Paula Anonim - opinia (2) Instruktor Tomek cały czas spóźnia się na zajęcia, nigdy za to grzecznościowo... Anonim Zdałam za pierwszym razem!!! (1) Chciałabym bardzo polecić instruktorkę Anię, ponieważ jest cierpliwą i... Anita
Sabina B. - opinia (1) Od tygodnia jestem szczęsliwym posiadaczem prawa jazdy. Na tą szkołę trafiłam... Sabina B. Zdecydowanie tak! (1) Świetna szkoła, profesjonalnie, szybko, miła atmosfera i konkurencyjne ceny.... a Godna polecenia szkoła!!! (1) Szczere podziękowania dla Pana Tomka za profesjonalizm i poczucie... Dorota Najlepsza Szkoła na motor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jedyna w mieście szkola gdzie instruktor wie o czym mówi, na wykładach czysta... Przemas Zdecydowanie polecam! (1) Jak najbardziej potwierdzam opinie przedmówców. Do p. Tomka również trafiłam... Mariolka Zadowolona w 100% (1) Chciałam serdecznie podziękować Panu Tomaszowi za pomoc w przygotowaniu mnie... Karolina Jak najbardziej polecam :) (1) Dzięki nauce w WSzJ mogłam zawstydzić własnego męża i powiedzieć mu, że... Zenia Super Szkoła :)) (1) WSJ wybrałam przypadkowo,lecz nie żałuję decyzji. Szkoła godna polecenia,... Kasia Nie żaluje ani minuty:) (2) Zanim wybrałam Wyzsza Szkole Jazdy dlugo szukałam tej własciwej. W tej... Romana Dobra szkoła ! Dobry instruktor ! POLECAM ! (1) W Wyższej Szkole Jazdy robiłam szkolenie dodatkowe. Szkołę znalazłam w... Karolina Super! Cudownie! Extra! Wspaniale! POLECAM!! (1) Trafiłam do tej szkoły całkiem przypadkiem i od pierwszej wizyty nie... Anita Ż SUPER SZKOŁA JAZDY !!! (1) Polecam wszystkim tą szkołę jeśli chcecie zdać prawo jazdy. Najpierw... Marcin Polecam Polecam (1) lekcje przeprowadzone z pełnym profesjonalizmem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!już po... Magdalena Łońska pełen profesjonalizm (1) Do Pana Tomka trafiłam z innej szkoły i to on nauczył mnie jeździć.... Hania Polecam!!! (1) Szkoła godna polecenia, pełen profesjonalizm, zero stresu. Po kilku jazdach... Karolina Polecam w 100% (1) W ośrodku tym skorzystałam z dodatkowych godzin i jestem bardzo zadowolona aż... Kasia Z pełną odpowidzialnoscią POLECAM 100% satysfakcji (1) Namiary na Tomka dostałem od kolegi,potrzebowalem kilka godzin jazd przed... Radosław Wilczek