Polecam
Kurs bardzo dobry. Teoria na prawdę na wysokim poziomie, praktyczne porady pana Lecha bardzo się przydają w życiu :) W tym ośrodku kurs można zrobić bardzo szybko, jazdy umawiane są z dnia na dzień. Plac rzeczywiście nie jest (a w zasadzie nie był jak robiłem kurs) równy, ale nie przeszkadza to w nauce jazdy po rękawie. Samochody są trochę słabsze niż w PORD, dzięki czemu łatwiej jest zdać egzamin - ot taka ciekawostka. Pomieszczenie w którym odbywają się zajęcia jest nowoczesne, schludne i wygodne, szczególnie ciekawie wyglądają ściany obwieszone materiałami edukacyjnymi oraz stoły z najważniejszymi informacjami dla absolwenów :)
Instruktorzy są bardzo sumienni i wymagający. Szczególnie wymagający jest pan Lech, jednak nie trzeba się go aż tak bardzo bać.
Poziom wykładów jak i wysoki poziom jazd pozwolił mnie zdać egzamin za 1 podejściem oraz umożliwił bezpieczne rozpoczęcie nauki jazdy swoim autem.
Instruktorzy są bardzo sumienni i wymagający. Szczególnie wymagający jest pan Lech, jednak nie trzeba się go aż tak bardzo bać.
Poziom wykładów jak i wysoki poziom jazd pozwolił mnie zdać egzamin za 1 podejściem oraz umożliwił bezpieczne rozpoczęcie nauki jazdy swoim autem.