super! (1) Bardzo fajna szkoła, nie ma problemu z dopasowaniem godzin jazd. Jeździłem z... Karol Super. Pierwsze podejście się udało (1) Mimo, że zdawałam 2 lata temu, to kiedyś trzeba było wydać opinie xD. Po 30... Kasia Gorąco polecam :D (1) Wykłady prowadzone są w bardzo sympatyczny sposób, wykładowca oraz... Mirela
Ja tez zdałam!! :) (2) W mojej opinii OSK godny polecenia osobom ubiegajacym sie o prawo jazdy!... MK PSP Polecam! (1) W Chesterze odbyłam kilka jazd doszkalających z P.Darkiem ,który potrafi z... Iza zdałam:) (1) Polecam tę szkołę:) kurs bardzo dobry- super wspominam jazdę- jeździłam z... Aga Zdalam :) (2) Jezdziłam głownie z panem Darkiem i to z jakim spokojem mnie uczyl bylo... Aleksandra zdane :) (1) kurs na prawo jazdy robiłam w innym miejscu, w chesterze miałam tylko 6... Ola do kitu (3) instruktorzy notorycznie sie spóźniają na jazdy, w czasie jazd wychodzą sobie... nn :( (2) Mi się nie podobało strasznie, rzeczywiście instruktorzy załatwiali swoje... lilka Katasrofa.!! (3) Dla mnie kurs w tej szkole był męczarnią jazdy z Panem Lechem kończyły sie... Gosia nie polecam niestety (3) Niestety nie mogę polecić. Jazdy zawsze zaczynają sie z minumum 10 min... verr Naprawdę dobra szkoła! (1) Chester to naprawdę dobra szkoła nauki jazdy - świetne zajęcia teoretyczne i... K. zdałam za pierwszym razem! (1) Jestem zadowolona, dogodne godziny jazd, bezstresowa nauka no i przede... ja Superrrr szkoła jazdy.! (2) Właśnie wróciłem z egzaminu. Zadowolony na maksa. Nie ważna pora dnia, czy to... Paweł Prawko za 1 razem! (1) Po 1 tanio, po 2 szybko i sprytnie. Po 3 na tyle się nauczyłem, że udało się... Stasio Super :) (1) Bardzo polecam! Super atmosfera i przede wszystkim profesjonalnie prowadzony... Natalia Super (2) Zero problemow. Przystępna cena. Przystępne terminy. Super atmosfera. Zero... Sebek Serdeczne podziękowania (1) Pełen profesjonalizm, miła atmosfera, ciekawie i z humorem prowadzone wykłady... dorota Serdeczne podziękowania dla p. Jarka (1) Dzięki p. Jarkowi udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem:) Doceniam... ewa