K.K - opinia (2) Naprawde polecam! P. Leszka równiez uznalabym za mistrza jedi :) mysle ze... K.K Serdeczne podziękowania dla p. Jarka (2) Przypadek losu sprawił iż Pan Jarek został moim mentorem, jest to człowiek... Filip super! (1) Dziś zdawszy za pierwszym razem, jestem bardzo wdzięczna mojemu... Gosia
Serdeczne podziękowania dla p. Leszka! (1) Pan Leszkiem Holc zaszczepił we mnie wiarę w siebie. Nigdy się nie... H.S. Polecam (1) Warto wybrać tą szkołę, teoria bardzo dobrze prowadzona, dodatkowy plus za... Szalonywiewiur Polecam ;) (1) Warto skorzystać, instruktorzy podczas jazdy dają dużo cennych uwag, potrafią... Biedrona POLECAM (1) Część teoretyczna jak i praktyczna, ciekawa, wiele się można nauczyć.... Krzysztof ZDECYDOWANIE POLECAM (1) Bardzo się cieszę,że wybrałam właśnie tą szkołę jazdy. Zaczynając od super... KAŚKA Dobre przygotowanie (1) Polecam w 200 procentach. Ciekawie prowadzone zajęcia i wiedza przekazywana w... Kamila Tu skutecznie uczą (1) Miałam szczęście,że trafiłam do tej szkoły. Już pierwszy wykład z panem... Ewa Fantastyczna szkoła! :-))) (1) Właśnie wróciłam z egzaminu, który bez problemu zdałam za 1 razem :-))) A... Weronika Polecam ! (1) Chestera moge kazdemu smialo polecic dobra cena za kurs teoria fantastycznie... Przemek.Niew Zdecydowanie Polecam! (1) Kurs polecam, rewelacja! Teoria przekazana w bardzo przystępny sposób,... Sylwia E. Polecam (1) Kurs bardzo dobry. Teoria na prawdę na wysokim poziomie, praktyczne porady... Kuba :) (1) Szczerze polecam*** Swietna atmosfera i wysoki poziom! Dziekuje... Iwona Zdecydowanie polecam! :-) (1) Szkołę Chester polecam wszystkim zainteresowanym szybkim i skutecznym... Oskar Monika - opinia (1) Ukończyłam kurs w tej szkole i jestem zadowolona. Najlepiej jeździło się z... Monika Sławomir Baranowski - opinia (1) Wybrałem tę szkołe jazdy bo akurat miałem do niej nie daleko.Ale to słuszny... Sławomir Baranowski Mirka - opinia (1) ukończyłam nauke w tej szkole i jak by to było możliwe to poszła bym jeszcze... Mirka Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam ta szkołe:) Miła atmosfera na wykładach jak i na... driss