no to może kilka słów tylko ;) (1) no to co dużo się rozpisywać... zdałam za drugim wczoraj i jestem zadowolona... Lenka PRAWO JAZDY NA A TO KATASROFA (1) POSTARAM SIE BYC OBIEKTYWNY NAUKA W TEORETYCZNA JEST OK JAZDA KATASTROFA :... PAWEŁ SUPER! (1) Super, super, wszystko super. zdałem prawko za pierwszym razem. Polecam ten... Piotrek
REWELKA:D (1) Pan Lech, Sław, Rych to legenda, wykwalifikowani, mili, kulturalni, pełna... All i Dzordz Kasia z Suwałk - opinia (1) POZDRAWIAM wszystkich instruktorow! Zdałam za pierwszym razem,tak mnie... Kasia z Suwałk polecam!!! (1) szczerze polecam ten osrodek nauki jazdy ,w szczegolnosci podejscie do... anita ;)) (1) Udało mi się skończyć kurs tak szybko jak chciałam,wszystko w miłej... Kasia .... (1) zgadzam sie z moim poprzednikiem pare razy mialem sytuacje,w ktorej... zawiedziony POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam z cala odpowiedzialnoscia!!!Bardzo wysoko wykfalikowani... :) BARDZO POLECAM! (1) Witam wszystkich bardzo gorąco! Z tego miejsca, z pełną odpowiedzialnością,... Filipek Polecam! (2) Polecam! Pyr Polecam (1) Wysoko wykwalifikowani instruktorzy.Polecam bardzo mocno!!!!!!!!!! Kamilcia Zadowolony...:-) (1) Witam serdecznie. Z czystym sumieniem moge zaproponowac wszystkim ten... M. CH. :) (1) chcciałam powiedzieć ze polecam Chestera do nauki prawa jazdy:)instruktorzy... Patrycja ZDAŁEM!!!! (1) Witam uroczych panów instruktorów.Chciałem oficjalnie przekazać informacje że... Michał Klonowski za duzo kursantow (2) nie polecam. jazdy zaczynaja sie zawsze z przynajmniej 10 min opoznieniem,... Jachu suuuuuuper!!!!!!!! (2) Są naprawdę rewelacyjni pod każdym względem. Niespotykany profesjonalizm... Dzidzia Polecam!!! (1) Co prawda wykupilem tylko 5h jazd bo nauke zaczolem w LOKU w Sopocie.... Drag