Polecam.
Z czystym sumieniem mogę polecić kurs w tym ośrodku.
Wykłady były prowadzone bardzo solidnie i rzetelnie przez co test teoretyczny nie sprawił mi większej trudności. 30 godzin jazdy zleciało bardzo szybko i w niecałe 3 miesiące skończyłam cały kurs.
(Mój instruktor - K.Buśko - dyspozycyjny, cierpliwy i wyrozumiały:))
Najważniejsze plusy tego ośrodka to:
* dostajesz jednego, stałego instruktora, który uczy Cię wszystkiego od A do Z.
* nie kontaktujesz się z ośrodkiem przez asystentki w biurze, tylko bezpośrednio ustalasz terminy jazd ze swoim instruktorem.
* mają kilka placów manerwowych na terenie Gdańska, więc można poćwiczyć sobie rękaw w każdej chwili. I porządne samochody.
* kurs jest tani, ale nawet za więszą cenę warto się skusić na Efect
W każdym razie - 1 października miałam egzamin w PORDzie i -ku mojemu zaskoczeniu- zdałam:)
Wykłady były prowadzone bardzo solidnie i rzetelnie przez co test teoretyczny nie sprawił mi większej trudności. 30 godzin jazdy zleciało bardzo szybko i w niecałe 3 miesiące skończyłam cały kurs.
(Mój instruktor - K.Buśko - dyspozycyjny, cierpliwy i wyrozumiały:))
Najważniejsze plusy tego ośrodka to:
* dostajesz jednego, stałego instruktora, który uczy Cię wszystkiego od A do Z.
* nie kontaktujesz się z ośrodkiem przez asystentki w biurze, tylko bezpośrednio ustalasz terminy jazd ze swoim instruktorem.
* mają kilka placów manerwowych na terenie Gdańska, więc można poćwiczyć sobie rękaw w każdej chwili. I porządne samochody.
* kurs jest tani, ale nawet za więszą cenę warto się skusić na Efect
W każdym razie - 1 października miałam egzamin w PORDzie i -ku mojemu zaskoczeniu- zdałam:)