Polecam

Polecam wszystkim. Zwięzłe i zrozumiałe zajęcia teoretyczne, prowadzone przez p. Jerzego Surałę, pozwalają bez kłopotów zaliczyć egzamin teoretyczny. Doskonale w roli instruktora jazdy sprawdził się Artur Stumski - bez nerwów i rzetelnie przekazywał najpierw podstawy jazdy, później szlifował moje umiejętności i eliminował błędy. Artur bardzo profesjonalne i co ważne spokojnie przygotowuje do egzaminu praktycznego. Miło wspominam również kilka jazd z Edytą, także rzeczową, kompetentną i sympatyczną instruktorką. No i co najważniejsze - ilość prób: 1, ilość sukcesów: 1 :) Więc jeśli ktoś chce zdać egzamin za pierwszym razem, polecam!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Polecam

Polecam 100X Artura STUMSKIEGO jako wykładowce i jako nauczyciela JAZDY facet wie o co chodzi i jak przekazać wiedzę profesjonalnie!!!!!!!!!!!!!!!
J azda z nim to prawdziawa przyjemność która zostaje w pamięci Bardzo długo. Można się w nim ZAKOCHAĆ
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja również go wspominam pozytywnie to jak uczył i powtarzał bym nie robiła tego i tamtego dziś wiem że naprawdę się starał i bardzo za to mu jestem wdzięczna. :) :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

byliśmy parą mogąca spotkać Artura STUMSKIEGO na swojej drodze i zgodnie możemy powiedzieć że dobrze nas nauczył prowadzić autko. POLECAMY GO SZCZERZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1