Polecam
Pod koniec stycznia również kupiłam meble z tego sklepu. Nie byłam zdecydowana na zakup mebli ale po rozmowie ze sprzedawca stwierdziłam ze jest okazja na zakup mebli z 50% obniżka. I zdecydowałam się. pan obsługujący mnie pokazał mi cały katalog ze szczegółowym omówieniem każdej strony. Po spisaniu zamówienia zostałam poinformowana ze na meble czeka się w tym sklepie zaledwie 3 dni byłam w szoku bo w innych sklepach na takie meble czeka się nawet 3 tygodnie .Ale niestety tego względu ze brałam meble z promocji również musiałam czekać dwa tygodnie ale było warto bo zapłaciłam za nie polowe ceny. Po dwóch tygodniach zadzwonił do mnie pan i umówił się na przywiezienie mebli następnego dnia. Myślałam ze jak mi powiedział ze będzie o 15. to się spóźnił tak jak zawsze to jest jak się z kimś umawiasz. Ale byłam w szoku bo przyjechał nawet 5 minut wcześniej. I ku mojemu zdumieniu przywiózł mi te meble wysoki pan który mi je sprzedał. Chciałam bardzo mu podziękować za tak profesjonalne podejście do sprawy.