Black Red White

Meble kuchenne Salony meblowe

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 48

Jagoda - opinia (1) Jednym słowem dramat!!! Meble opóźnione 1,5miesiąca!!!. Zero kontaktu ze... Jagoda Same problemy (1) Po zakupie mebla miałem same problemy. Towar przyjechał uszkodzony, paczki... Klient Polecam (1) Polecam ten mały sklepik .Sprzedawca bardzo miły udzielił wyczerpującej... Kasia
polecam (1) Bardzo, sympatyczna i profesjonalna obsługa, krótki czas oczekiwania na... Olek POLECAM (1) Polecam wszystkim. TAK WŁAŚNIE POWINNA WYGLĄDAĆ OBSŁUGA KLIENTA W... Uterus Polecam sklep (1) Polecam wszystkim ten sklep .Bardzo krótkie terminy realizacji najkrótsze bo... Kamil Polecam (1) Pod koniec stycznia również kupiłam meble z tego sklepu. Nie byłam... Emilia zadowolona (2) Na meble czekałam tylko 2 dni w innych sklepach BRW powiedziano mi ze bede... Korty pani domu - opinia (1) A ja jestem zadowolona z mojego zakupu w tym sklepie...meblowałam sobie nowe... pani domu warto odwiedzić sklep, polecam (1) BŁYSKAWICZNA REALIZACJA, TOWAR GODNY POLECENIA,JA JAKO KLIENT JESTEM ZADOWOLONY. ROBERT odradzam sklep dobre meble (1) Kupiłam segment z kolekcji Werona wraz ze skręceniem i wnoszeniem za które... Alina