Polecam

Witam wszystkich.

Według mnie firma świadcząca usługi na poziomie. Profesjonalna obsługa klienta w Biurze Gdańsk-Żabianka. Jeszcze ani razu nie zdarzyło się aby moje zgłoszenie było zapomniane czy nie zrealizowane. Czas reakcji na awarie naprawdę zadziwiająco szybki. Usterki usuwane terminowo. Po tych wszystkich zmianach, które miały miejsce na początku zeszłego roku, firma w końcu zaczęła poprawnie funkcjonować . Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Polecam

zapewne jesteś pracownikiem tej firmy, albo jesteś wynajęty, bo tzw usługi przynajmniej internetowe świadczone przez tę firmę są równe niemalże zeru
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

zapewne ty jestes pracownikiem/uzytkownikiem UPC za ktore placisz 40% wiecej i zal dupe ci sciska...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Przynajmniej nie podaje się za kogoś, kim nie jest. W odróżnieniu od osoby która podpisała się "Aga", a która wypisuje jakieś niestworzone brednie.
Niby profesor, a takie brzydkie słownictwo i brak kultury... ;-/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

w którym miejscu jeśli możesz wskazać wykazałem się brakiem kultury i bulwersującymi słowami?

PS. Widzę, że użyszkodnik odpowiada na wszelkie posty dot. stream na tym forum - to znaczy, ze chyba wszystko wie lepiej i chyba bardzo dużo wolnego czasu ma ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

totalna beznadzieja zero kontaktu ,fakt cena niska ale jak może być wyższa za ciągły napis ,,no signal"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może być wyższa. VAT poszedł w górę, Stream zapomniał Cię poinformować, że od stycznia zapłacisz więcej. Kwestia kilkunastu groszy, ale wypadałoby wspomnieć o tym klientom. Zwłaszcza, że znając realia funkcjonowanie tej firmy, ich windykacja będzie pewnie za te grosze potem ścigać. ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1