przejęcie przez Multimedia (3) Ciekawe czy poprawi się jakość usług po tym jak Multimedia wejdzie... autor mojego postu .. (2) WCISKAJA KITY PRZEDE WSZYSTKIM STARSZYM LUDZIĄ A ONI SIĘ NA TO NABIERAJĄ.Ja... KLIENT reakcja i kompetencja BOK oraz personelu technicznego (1) Telewizję analogową mam od wielu lat. W tym roku uległem reklamom i... Z.Klinski
STEAM - o TAK - NIE POLECAM (1) Historia z tygodnia wzieta: - w sobote dzwonie do BOK zglaszam brak... niezadowolonyZuslugStrem bardzo niska jakość (1) 26.09.2012 już 3 dobę nie mam już Internetu. Na infolinii dowiedziałem się... karol Internet w Gdańsku to tragedia (1) Od 12.09.2012 ( 5 dni)nie mam internetu .Wydzwaniam do mich po 3 razy... Gdańszczanin Totalna porażka (1) miałam przyjemność być klientką w tamtym roku, przy czym zaznaczam że byłam... kasia Nie polecam, przejechałam się mocno na tej firmie (1) Po roku od podpisania umowy przedłużyli mi ją automatycznie i rachunki... Ewe .. (1) Miałem podpisana umowe na warunkach promocyjnych w trakcie jej trwania... Tomasz przesadzacie (2) korzystam z Satry>Stream od 2,5 roku i nie narzekam.. jak podpisywałem umowę,... Asz Ta firma to jedna wielka porażka (1) JEDNA WIELKA TRAGEDIA. Przez cały okres umowy występowały i nadal występują... Piotr TOTALNA MASAKRA (1) ODRADZAM WSZYSTKIM!!! Dla tej firmy liczy się tylko kasa! Podpisaliśmy umowę... Pz Taką opinię wystawiam, żenada. (1) Szanowni Państwo, Z reguły nie mam w zwyczaju pisania skarg jednakże w... Baaardzo rozczarowana totalna kiha (1) mam internet maxman to podobno do 100 mb a jest w porywach 20 moim zdaniem to... daro Jakość usługi internetowej (2) Mam podpisaną umowę na internet 20 Mbit/s. Oczywiście nie ma gwarantowanej... Gab Tragedia (2) Tragedia , piszę teraz z internetu z komórki bo nie ma oczywiście internetu z... XXX Potwierdzam uwagi poprzedników (1) 1- Od kilku dni rano przerwy w możliwości korzystania z internetu. 2- Za... Jot Zdecydowane NIE ! (1) Gdy HomeNet był dostawcą internetu dzielnica miała "opiekuna" do którego... Sylwia Porażka (1) NA osiedlu Żabianka tuż przy samym biurze, awaria za awaria...awariom tym... Żabianka Gdańsk jak najdalej od streamu (1) jest tragicznie!!!! od kilku tygodni występują wielogodzinne przerwy w... ANNA ŁADNIK