Duże zasoby lokalne (1) Jestem w sieci od początku jej istnienia na Suchaninie. Uważam, że sieć... brader74 Jeśli nie masz innego dostawcy w okolicy to bierz. (2) W innym przypadku daruj sobie, zaoszczędzisz mnóstwo pieniędzy i zdrowia.... still Ciągłe awarie !!! (2) Od ponad pól roku nie ma weekendu bez awarii! W chwili obecnej muszę... sochacki
bardzo porządny internet (1) korzystam z usług HNetu od dobrych 2 lat. po przesiadce z NSM to jest inna... tomi Dziwne. (2) 1. Dziwi mnie fakt, że nagle po negatywnej opinii pojawia się, w ten sam... Kuba Jak dla mnie super!! (1) Korzystam już 4 lata z Internetu w Homenet i jestem bardzo zadowolony. U mnie... Rafał Przmorze boska sieć ! (1) Mieszkam na Przymorzu i od niedawana jestem użytkowniczką sieci MAXMAN dla... Aga Piekarnicza - SUPER usługa (1) Generalnie nie zgadzam się z poprzednikiem. Usługa super i faktycznie nie... Krzyś Bez najmniejszych zastrzeżeń (1) Z sieci korzystam od bardzo dawna, bywały lepsze i gorsze okresy, ale to co... zibi U mnie bomba! (1) Korzystam z usług HNet od 2006 roku. Wcześniej korzystałem z innych... kompdoktor Ujęscisko - POZYTYW !! (1) Mimo początkowych problemów uważam że teraz sieć stoi na bardzo dobrym... Tomek- Uje. miód (1) Korzystam z usług HT od kilku lat. Bywało różnie. Jednak od początku (luty -... Nestor Jest żle,bardzo żle (2) Dalej będę drążył. Pozostawienie wiadomości nie spowoduje usunięcia usterki... Tomek BANDA NIEODPOWIEDZIALNYCH LUDZI!!! (2) jakość usługi pozostawia wieeeele do zyczenia:/ co lesze, przed chwila... Szymon Kwasek Jest żle,bardzo żle (2) Do opinii o takim nagłówku z dnia 9.06.2008, opisanym przez Jurka, chciałbym... Tomek ZDECYDOWANIE Nie polecam (2) Niestety nikomu nie mogę polecić tej firmy, gdyż jakośc obsługi technicznek,... Dariusz Frejnagel Drugi raz zastanowił byś poważnie (1) Drugi raz mocno bym się zastanowił. Nie radzą sobie z jakością łącza. O ile... Internauta Homenet to dno i żenada (2) Od czasu przejęcia mojego osiedla (ul. Diamentowa) przed HomeNet jakość usług... Marcin Ujeścisko - Miernie (2) Drugi raz mocno bym się zastanowił. Nie radzą sobie z jakością łącza. O ile... Internauta - Ujeścisko Wyjaśnienie (1) Chciałbym wyjaśnić iż firma HomeNet Technologies nie obsługuje ulicy... HomeNet