lipa (1) to jakas pomylka a nie internet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tak... KLIENT ZAWIEDZIONY Tragiczna obsługa, ciagle awarie (1) Brak reakcji na 2-miesięczne awarie, ignorowanie reklamacji, kobieta z biura... użytkownik z gdańska Bajka (1) ludzie z jakiej bajki macie te informacje o streamie podziwiam za tupet tak... miniu739
Społeczność Stream (1) http://stream-forum.socjum.pl/ asusrp6 tak sobie, czeste awarie (2) W moim przypadku wygrywaja (na razie) tym, ze maja stosunkowo duzy transfer... edek Forum (1) zapraszam na nowe forum ....wszyscy siedzimy w tej firmie więc zapraszam do... shakall Tragiczna indolencja w prowadzeniu usług internetowych (1) Brak wiedzy i umiejętności pracy z klientami. Ignorowanie potrzeb klientów... Zbyszek Trzymać się od nich z daleka (2) Po przejęciu Satry przez Stream awaryjność stała się dużym problemem. Nagle... Piotr kpina! (1) Od czterech dni dzwonię do nich codziennie, i błagam by naprawili mi wreszcie... dur dramat !!! (1) Dzwonilem na infolinie aby zamowic do internetu rowniez telefon !! Dzwonilem... cockers Kaśka - opinia (1) Zdecydowanie nie. Dodzwonienie się graniczy z cudem, konsultanci nie wiedzą o... Kaśka Co sie dzieje? Nie ma neta, zero kontaktu (2) Czy ktoś wie może co z tym streamem ? Nie mam internetu juz tydzien prawie,... nic_mowione Nigdy Wiecej stream!!!!!!!! (1) Oszukują na fakturach każą płacić za dekoder HD nawet jak go nie posiadam.... Niezadowolony Bałaganiarze (1) Firma poprostu nie jest warta zachodu. Ja od dwóch tygodni walczę aby... Kasiek masakra!!!!!!!!!! (1) Najgorszy dostawca internetu w trójmieście!!!Od momentu przejęcia Home przez... tess PORAZKA (1) To co stało się po przejęceiu przez stream dowiedzialam się po 2 miesiącach... Kasia TRAGEDIA (1) OD TRZECH MIESIĘCY NIE MA INTERNETU JEST TRAGEDIA!!! NIE DAJCIE SIE NABRAĆ NA... PM Żenada! (2) Dopiero zobaczyłem,ze mozna ocenic rowniez ta firme.Pisze po czasie,jednak... kondzio Przekręt z fakturami ? (1) Stream po przejęciu firm nie poinformował o tym klientów nie podpisał nowych... test Maxman - najgorsza Sieć w Trójmieście (1) tak powinien wygladac podpis na stronie dostawcy! Od czerwca zaczela sie... Maxman - najgorsza Sieć w Trójmi