tragedia (1) Co jakiś czas następuje wyłączenie internetu - z zupełnie nieznanych... zong Olewanie klienta (1) Dwa tygodnie temu prosiłem o kontakt w celu "przedstawienia oferty dostępu do... Przemysław F. Awaria i brak możliwości skontaktowania się z BOK (2) Przejęcie sieci Homenet przez Stream Communications zdecydowanie pogorszyło... Pan z Żabianki
Piotr - opinia (1) Nie polecam korzystania z uslug stream.W zeszlym roku zalorzylem telewizje... Piotr STREAM to jakieś nieporozumienie - poziom żenujący (2) W HNET mam wykupiony internet + telefon. Po tych kilku latach byłem z tego... brader74 Tragedia!!! (1) Masakra- jak najdalej od tej dziadowskiej firmy .Brak możliwości kontaktu z... Kataryna tragedia !!!! (1) Poprzednio firma broker wszystko ok po przejęciu stream comunication to... technochajer Porażka (3) Od kiedy stream przejął maxmana wszystkie pakiety wychodzące z Gdańska... niezadowolony zdecydowanie nie polecam (2) Jestem zbulwersowany tym jak zostałem potraktowany przez tą firmę. Do tej... Grzegorz Jurewicz Zapraszam na Forum !!!! (1) http://stream.phorum.pl/index.php shakall Kpina i żenada w żywe oczy (1) Nie reagują ani nie odpisują na maile, telefoniczny kontakt kończy się... mg niestety nie... (1) podpisuje się pod tym co napisali poprzednicy, a szkoda bo jeszce rok temu... Mieszkaniec Suchanina Znikajace pakiety (1) Wiem, ze sa tez ludzie, ktorzy najzwyklej w swiecie graja online w przerozne... madness Piekarnicza (3) Mieszkam na ulicy Piekarniczej. Korzystalem z uslug firmy home-net przez... xtremejackal@o2.pl kwas maksymalny (2) Napisze w tak: Nawet najgorszemu wrogowi nie poleciłbym tego dostawcy... KoNsul typowe polskie g.... (1) Faktury nigdy nie przychodzą na czas, bo w ogóle nie są wysyłane pocztą- do... Ola OMIJAC SZEROKIM LUKIEM!!! TA FIRMA TO NIEPOROZUMIENIE OMIJAC!!!!!!!!! (3) ........... BRAK KONTAKTU Z BOK, CIAGLE AWARIE, BRAK REAKCJI NA ZGLOSZENIA,... OMIJAC jest bardzo zle (1) Nie mozna sie wcale dodzwonic,przyslali dwie faktury za list. i grudz. 2009 i... zla TRAGEDIA (1) Parę lat temu było ZNOŚNIE ale teraz zastanawiam się nad zmianą dostawcy... internautka Beata Potrykus - opinia (1) Bardzo nie terminowe przysyłanie faktur w celu zaplaty!Za m-c styczeń na... Beata Potrykus