Koniec H-Net i poczatek problemow (1) Od kiedy firma Stream Communications zarzadza stara siecia H-Net jest... Marcin Zenada (1) Od końca lipca skończyła mi się umowa. Mimo podjętych prób nawiązania... Olany klient Stream Communications (2) Od momentu przejęcia HomeNet przez Stream Communications nastąpiło ogromne... Tomek
Izabella Pieńkowska - opinia (2) brak możliwości jakiegokolwiek kontaktu. Wieczne awarie, nie polecam... Izabella Pieńkowska Co z tym homenet? (1) Masakra, interent jest tak wolny, że wolę nie włanczać komputera, nie moge... ewela85 pomyłka (1) od przejęcia przez nową firmę porażka nie polecam strony nawet sie otwierają... DAGO-PL SATRA (1) Witam Wszystkich. HomeNet Technologies wykupiła firma SATRA. Od tego czasu... Sprint Takiego providera można życzyć najgorszemu wrogowi (1) W ciągu niecałych dwóch miesięcy trzy awarie całego osiedla trwające cały... Marcin TRAGEDIA (1) SŁABE ,WOLNE ŁĄCZE.OD PAru dni nie mam neta i nie moge się... Joanna było ok, ale się skończyło (1) Brak internetu od tygodnia, brak jakiejkolwiek możliwości kontaktu z BOK. ni_knight Tragedia!! (1) Mam firmę na Ujeścisku. Od dwóch tygodni nie mam sieci. Obsługa techniczna... Jasiu Tragedia od dwóch miesięcy (1) W czerwcu wywalili całą kadrę techniczną. Zatrudnili podobno nowych, ale Ci... Malutki firma - widmo (1) Od kilku dni probuje dodzwonic sie do biura obslugi i ciagle slysze... ArturP Całkowity brak obsługi technicznej!!! (1) Jestem (byłem) użytkownikiem tej sieci od bardzo dawna. Do zeszłego roku... jamuchyba ZZZenada!!! (1) Od piatku nie ma internetu na calym ujescisku!!! Chyba firma Stream ktora... remus Uwazajcie na tego dostawce (1) Nie polecam nikomu - brak obslugi klienta, ciagle awarie - brak internetu po... Marcin tragedia!! (1) od 5 dni nie mam internetu, nie mozna sie dodzwonic... nie polecam agnieszka negatywnie (1) Tak jak inni piszą - sieć się zmienia. Ostatnio dostaliśmy stałe IP, ale to w... lasek zawiedziony (2) od 2 lat mam nieprzyjemność korzystania z ich usług, w firmie, nie ma... M rewelacja (1) Mieszkam na Ujeścisku.Korzystam od 3 lat.Sieć bezawaryjna, niska cena.Co do... adi