"Zapewniamy ciągły brak internetu" - tak powinna wyglądac ich reklama (1) W ostatnim czasie to już średnio raz na tydzień nie mam internetu z ich winy.... mareck amatorszczyzna (5) Jestem w tej sieci od niepamiętnych czasów, najpierw była własnością firmy... Marcin koszmar !!! (12) Niestety mój poprzedni dostawca internetu homenet został wchłonięty przez tę... gal anonim
żenujący poziom obsługi i informacji (3) Dopóki istniał Homenet jako odrębny podmiot, można było zadzwonić do... Tooms obsługa klienta (3) Mam internet od 5 lat, dopóki był to Homenet'u było wszystko ok. Obecnie... Arturo Ehhh co tu więcej pisać, NIE POLECAM !! (1) Tak jak pozostali klienci tej firmy jestem na maksa załamany;/ Do tej pory... FreeF. super as - opinia (5) wystawiają faktury na inne kwoty niż zapisane w umowie, mówią, że wszystko... super as Masakra (1) awartyjność 4 razy w tygodniu,kontakt masakra, infolinia gdzies w krakowie, 5... Lukasz OBSŁUGA I JAKOĆŚ (1) TELEWIZJA OD BIEDY CHODZI, ALE INTERNET JEST TAK NIESTABILNY ŻE WŁOSY RWAĆ.... MIREK faktury niezgodne z umową (1) Od maja br korzystam z tak zwanej oferty promocyjnej. Od tego czasu zaczął... niezadowolony użytkownik Beznadzieja (1) Brak internetu od ponad tygodnia kończy się rezygnacją z tej marnej usługi.... Woron MASAKRA!!! (1) Takiego olewania i karminia frazesami nie doświadczyłem już dawno. Za komuny... Piotr nie wiem w czym problem (2) korzystam z usług NETu, mam barzo dobre skojarzenia. Nie wiem czy aby... Janusz KOSZMAR!!! (1) Tej firmy nie polecam nawet najgorszemu wrogowi. Czas usunięcia awarii... Ola UOKIK (1) Właśnie wysyłam zawiadomienie do Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów, bo... klientka Żenada (1) Dopisuje się do opini pozostałych osób. Dopóki był home-net wszystko było... Themol WSTYD (1) Awaryjność internetu, brak dostępu do stron. Walczę od 3 (SIC!) dni o... ulek ŻENADA (1) Jesli już masz szczęście dodzwonić sie do biura obsługi pan/pani obieca ci... kokosz Popieram (1) To jedno wielkie dziadostwo, niech sie lepiej wynosza z Gdanska. big_unhappy_client Totalna porazka, jestem zalamany po przejeciu przez Stream (2) W ogole stream napisze z malej litery bo tych b.l.a.z.n.o.w nie mozna... Pu