nie wiem w czym problem

korzystam z usług NETu, mam barzo dobre skojarzenia. Nie wiem czy aby awaryjnosc jest taka wielka.
Zadzwoniłem do sprzedawcy, dwa dni póniej instalacja i działa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: nie wiem w czym problem

Widocznie dopiero zacząłeś korzystać z ich "usług". Poczekaj aż Ci się coś zacznie psuć - czego Ci NIE życzę - bo wtedy sam odczujesz na własnej skórze profesjonalizm tej "firmy". Albo gdy zaczną Ci "ulepszać" dostęp do netu...

Ich ostatnie "profesjonalne" zagranie które dopadło m.in. mnie to, cytuję: "prace mające na celu dalsze poprawienie jakości i zwiększenie funkcjonalności usługi dostępu do Internetu" (czyli w ich języku: pogorszy się działanie netu). Zmiana polega na pierwszy rzut oka "tylko" na przydzielaniu adresu IP (jak to napisali bełkotliwie: "prosimy o zmianę sposobu przydzielania adresu IP w Państwa komputerze ze statycznego na dynamiczny. Używany przez Państwa adres IP nie zmieni się, zmianie ulegnie jedynie sposób jego przydzielania". Znaczy co? Statyczny adres przydzielany dynamicznie? Ale tęga głowa to im wymyśliła...). W praktyce pogorszyła się jakość CAŁEJ usługi (transfer, pingi, stabilność, itd). Nie pierwszy raz od przejęcia Homenetu. I zapewne nie ostatni... ŻENADA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3