... (1) Osoby chcące zwiaząć się umową ze stream uważajcie to są oszuści. Mając ważną... J - 23 ta firma to prowokacja (1) Za czasów HomeNetu to było tak, że każda dzielnica miała swojego admina, był... DArek ZLODZEEJSKIE CENY (1) Rozwiązałem umowę 09 12 2011. Oczywiście musze się z nimi męczyć do 31 01... JANUSZ
TRAGEDIA (1) Dopóki była Satra wszystko było ok. Po przejęciu klientów przez Stream jest... Jacek AWARYJNOŚ NA POZIOMIE MALUCHA !!!! (1) Tak jak w tytule nie ma miesiące a teraz jak zaczeło wiać to praktycznie... BigWit bałagan w dokumentacji oraz ignorowanie klienta i odłączanie internetu z powodu błedów parcowników (2) kiedy zmieniłam nazwisko musiałam dostarczyć dane ponieważ internet mam... Anna S. brak kompetencji (2) zanim firme satra przejela powyzsza firma...problemu nie bylo..zrezygnowalam... emilia POLECAM (6) Ja jestem z Gliwic i jestem zadowolona :) mam cyfrową telewizję i net 10MB,... Kasia TRAGEDIA (1) - 8 rano - awaria internetu, telefon do BOK - "nie możemy przyjąć Pana... stream_zle_pachnie TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) nie polecam, strasznie nie kompetentna banda, nie dostarczają faktur na czas... Karolina Po przejęciu przez Stream Communication - tragedia (37) Nie dajcie się skusić promocjami, po przejeciu hnetu przez stream - brak... Lukasz ostrzegam przed tSTREAM-em (2) Jestem usługobiorcom telewizji i netu od STREAM-u od 5 lat. Ostatnia umowa... tomasz TRAGEDIA (1) TV sie zrywa, zamraza obraz lub dzwiek. czasami zamiast nagranego programu,... ISE BEZNADZIEJA (1) Telefon do infolini nie dziala, umowa wypowiedziana 30.08.2011 i zostalo to... ISE 1cz. (1) 1Firma to jedno wielkie oszustwo. Gdyby Satra (osiedlówka), która została w... Ola Staly adres IP (1) Czy Maxman ma jakas opcje, dzieki ktorej mozna uzyskac lacze z dedykowanym... MEX KOSZMAR, KTÓRY NIE CHCE SIĘ SKOŃCZYĆ..... (1) To najgorszy poziom obsługi klienta, z jakim zetknęłam się w swoim całym... anonim Jakie jest hasło do kanalow xxx (1) Jakie jest hasło do kanalow xxx ? pytanie beznadzieja (4) klienci odpowiadają za bałagan który mają w dokumentach, sami odłanczają od... natalia USLUGI (3) ZERO jakosci uslug ZERO mozliwosci internetu (oczywiscie mozna podwoic... ISE