TOTALNA MASAKRA
ODRADZAM WSZYSTKIM!!! Dla tej firmy liczy się tylko kasa! Podpisaliśmy umowę na tv + internet na czas określony 24msc (był to sam początek po przejęciu HomeNet i Satry, późnij umowy były już na czas nieokreślony). Cała umowa była na warunkach promocyjnych. Jakość usług żenująca o ile awaryjność TV była jeszcze do zniesienia to już o wiele gorzej było z internetem. Ciągłe przerwy w dostawach, Internet 8mb na papierze w kulminacyjnych momentach osiągał prawie 3mb po czym musiał odpocząć i robił sobie 4 godziny przerwy. Kolejny temat Infolinia, muzyczkę do dziś sobie nucę tak mi do głowy weszła, ale czasem ktoś odebrał i przyjął zgłoszenie albo zasłaniał się modernizacją, najlepsza była Pani która za moje męki zaproponowała mi 2 zł refundacji od faktury. Umowa wygasła 7 miesięcy temu a do dziś się z nimi przepycham o termin wygaśnięcia umowy i 120zł bo tyle jestem im winien bo umowa została przedłużona automatycznie bo nie dałem wypowiedzenia. Ale takie rzeczy są u nich na porządku dziennym. JESZCZE RAZ ODRADZAM!!