Polecam

PROFESJONALNE WYKONANIE MASAŻU PRZEZ SEXOWNE DZIEWCZYNY BYŁEM PIERWSZY RAZ I NAPEWNO TAM WRÓCE. POLECAM JAK NAJGORĘCEJ!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Polecam

zgadzam się jak najbardziej z opinia Dzika. Ja tez jestem u nich nowicjuszem ,ale klimat tego gabinetu jest znakomity. Każda dziewczyna ma w sobie czarujący usmiech i to spojrzenie...ach.. mozna sie zakochać dosłownie. Profesjonalny masaz bez zadnych negatywnych zdań .! polecam wszystkim wizytę, na pewno nie bedziecie zalowac. ;]
Z tego co mi wiadomo sa 3 kobietki tam,a ja bylem na masazu w duecie z Czortem i Aniołkiem ;)

jeszcze czuje ich dlonie na swoim ciele!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Polecam

Byłem w zeszly czwartek w dueciku z Iwona i Ewa., panny ładne, zgrabne i przede wszystkim miłe i uśmiechnięte. Przebrane byly za komwbojki -jak z westernu dosłownie. Kiedy zobaczylem je, az zaniemowilem ;) Cały masaż był znakomity , potem pocalunki po szyji, uszkach, suteczki, brzuch...wszedzie. Miłym zaskoczeniem bylo dla mnie zakonczenie. UWAGA!!! na 2 jezyczki ;) Mysle,ze jesli dziewczyny nadal beda takie aktywne to nie raz zawitam u nich. Goraco polecam! Jak dla mnie jest to najlepszy masaz nie tylko w Trojmiescie ale w calej Polsce !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0